Demokrat Zafer

“Yıldırım İlçemizde vatandaşların hissettiği enflasyon oranı yüzde kaçtır!”

CHP Yıldırım Belediye Meclis Üyesi ve Gurup Sözcüsü Servet Çağıl, önemli tespitlerde bulundu. Sözcü Çağıl;

“Ülkemizdeki enflasyon oranları reel verilere göre %136 acaba Yıldırım İlçemizde vatandaşların hissettiği enflasyon oranı yüzde kaçtır..

İkibinli yıllarda ülkede meydana gelen ekonomik kriz, batık bankalar , rüşvet ve yolsuzluk olaylarına tepki olarak iktidara gelen Akp Hükümetleri iktidarda olduğu son 21 yılda ülkeyi devr aldığı noktanın gerisine götürmüştür.

Halk ağır zamlar ve enflasyon altında ezilirken halkın çığlığını duymayan ve halktan kopmuş bir yönetim anlayışıyla karşı karşıyayız.Basına yansıyan bilgilere göre bazı kurumlar ve saray danışmanlarının karıştığı rüşvet ve yolsuzluk olayları önceki dönemleri  mumla aratır niteliktedir.Temiz toplum vaadiyle iktidara gelen Akp Hükümetleri de şu ana dek toplumu tatmin eden etkili ve nitelikli bir soruşturma yapmamıştır.Bu rüşvet ve yolsuzluk iddialarına karşı da Cumhuriyet Halk Partisi tepkisiz kalmamış ve genel başkanımız Bay Kemal’de suç duyurusunda bulunmuştur.

Umuyoruz ki, ifade ve fikirlerini beyan edenlere yönelik yapılan etkin ve hızlı soruşturma bu rüşvet ve yolsuzluk iddialarına karşı da aynı hızla yapılır ve halkın parasını çalanlar hakettiği cezayı bulur.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ