Demokrat Zafer

Şükrü Deviren Gemlik’in Yeni Belediye Başkanı Oldu

Bugün gerçekleşen yerel seçimlerde Gemlik’te sandıkların açılması ile Gemlik’in yeni belediye başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Adayı Şükrü Deviren oldu.

“BİRLİKTE BAŞARDIK GEMLİK”

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı’nın balkonundan parti önüne gelen binlerce kişiyi selamlayan Şükrü Deviren; “Siyaset yapmadan, hiç kimseyi ötekileştirmeden, yaşamın kutsallığına inanarak, hiç kimseyi kırmadan ve üzmeden bir seçim süreci geçirdik. Bu bağlamda gece gündüz demeden Gemlik’in her sokağında adımımız var, tüm yurttaşımızın elini sıktık, halini hatrını sorduk, derdini dinledik, çözümler ürettik. Biz bu süreci birlikte geçirdik, bu zaferi de birlikte başardık. Ancak bize oy vermeyenlerde asla kaybetmedi. Ben Gemlik’te herkesin belediye başkanı olacağım. Ben Gemlik’in hizmetkarı olacağım.”dedi.

Kendisini destekleyen desteklemeyen herkese teşekkür eden Şükrü Deviren, onbinlerce Gemlikli ile İskele Meydanına yürüdü. Burada yapılan konuşmaların ardından, Gemlik sokak ve caddelerinde araçlarla konvoylar yapıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ