Demokrat Zafer

Arıtaş Derneği İftarı Sanat Akşamı Oldu

“Afşin ARITAŞLILAR İftarına katılanlar birlikte iftar ederken türkülerle dolu keyifli bir akşam yaşadı”
İstanbul’da faaliyet gösteren Kahramanmaraş ili Afşin ilçesi ARITAŞ Mahallesi Derneği Başkan Fadime Dağlı ATAK ve yönetim kurulu üyeleri Bahçelievler Belediyesi Akif Emre Kültür Merkezi Tesislerinde Ramazan İftarı programı düzenledi. Yüzlerce hemşehri aile fertleriyle birlikte katılım sağlarken yoğun ilgi ek masa kurdurdu. Hafız Mehmet Yanar tarafından Kuran-ı Kerim okudu, dua etti. Akşam ezanıyla birlikte iftar edildi.
Arıtaş Mahallesi Dernek Başkanı Fadime Dağlı ATAK hanımefendinin açılış ve selamlama konuşmaları MARAŞFED Genel Başkanı Uğur Yinanç birlik ve beraberliğin önemine vurgulu konuştu. Gazeteci Eyüp Kadir Kılcı’nın sunum takdimleriyle Türk halk müziği sanatçısı Aynur Özdemir sahne alırken Mahzuni Şerif türkülerinden de okudu. Bağlama virtüözü Erdal Özdemir sazıyla akşama eşlik ederken bir başka THM sanatçımız Gülüş Meçhuli ve Ozan Ahmet Ceren sahne alarak unutulmaz bir sanat akşamı yaşattılar.
ARITAŞ Mahallesi Derneği tarafından yapılan programa ARMARDER Başkanı Recep Tecirli, MARAŞYURT Dernek Başkanı Harun DEMİR, Bağcılar Kahramanmaraşlılar Dernek Başkanı Kadir TECİRLİ, Uluslararası Kahramanmaraş Dondurmacılar Dernek Başkanı Mesut USLU, Andırınlılar Derneği efsane eski başkanı Hamdi ÇAM’da katıldı. AFŞİNDER Başkanı Ahmet ARDIÇ ve yönetim kurulu, Elbistanlılar Dernek Başkanı Latif ERDOĞAN ve yönetim kurulu, MAKSAD SANAT Derneği Başkanı Yaşar Gören ve sanatçı ailesi, MARAŞFED Kadın Kolları Başkanı Tülay ÖZDEMİR, Afşin Büyük Tatlar Mahallesi TATLIDER yönetim kurulu üyeleriyle Elbistan Büyükyapalak dernek başkanı Mehmet ÖZKAN da katılan isimler arasındaydı.
Arıtaş Mahallesi Derneği Başkanı Fadime Dağlı Atak ve yönetim kurulu üyeleri iftar programına katılanları kapıda karşılarken program sonrası da tek tek kapıya kadar uğurladı.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ