Demokrat Zafer

KIZILAY OSMANGAZİ’NİN İYİLİK ORDUSU BAYRAMDA DA YÜZLERİ GÜLDÜRDÜRÜ

Hem ülke genelinde hem de Bursa yerelinde çeşitli yardım faaliyetlerine imza atan Türk Kızılay Osmangazi Şubesi, iyilikte yarışarak, Ramazan Bayramı’nda da yüzleri güldürdü.

Türk Kızılay Osmangazi Şubesi, iyilikte yarışmayı sürdürerek, Ramazan Bayramı’nda da yüzleri güldürdü.

Ramazan ayı süresince hız kazanan çalışmalar kapsamında her Cumartesi ve Pazar günleri 100 araçta 250 kişiden oluşan bir ekiple, Osmangazi’de önceden belirlenen adreslerdeki ihtiyaç sahiplerine ulaştı.

“Osmangazi’nin her köşesindeyiz”

Ramazan ayı boyunca yapılan yardımlara dair değerlendirmelerde bulunan Kızılay Osmangazi Şubesi Başkanı Sinan Aydın, “Bölgemizdeki gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya ilk andan itibaren tüm gayretimizle devam ediyoruz. Rutinde devam eden çalışmalarımız geride bıraktığımız Ramazan ayında ayrı bir hız ve ivme kazandı. Bu bağlamda Ramazan ayının o manevi iklimini şükürler olsun ki hep birlikte ve layıkıyla yaşadık diyebiliriz. Ramazan boyunca ihtiyaç sahiplerinin evlerine erzak paketlerinden kavurma, kıyma ve benzeri gıda yardımlarımızı ulaştırdık. Rutin çalışmalarımızın haricinde Ramazan boyunca her hafta Cumartesi ve Pazar günleri  yaklaşık 100 araçta 250 kişilik ekibimizle ilçemizin her köşesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştık. Burada gönüllülerimize ayrı bir parantez açmak istiyorum. Kızılay Gönüllüleri, bizlerin görev sahasındaki en ulaşılamaz denilen noktadaki ihtiyaç sahiplerine ulaşmasında önemli roller üstleniyorlar. Bu yıl da buna şahit olduk. Yardımlarıyla yüreklere dokunan hayırseverlerimiz iyi ki varlar. Onların destekleriyle etki alanımızı daha da büyütüyoruz, onların destekleri bizler için oldukça önemli. İyilikte yarışan tüm hayırsever ve bağışçılarımız iyi ki varlar.

Ramazan ayının o manevi iklimini layıkıyla ve dolu dolu geçirmemize vesile olan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ