Demokrat Zafer

Avrupalı Silence e-Motosikletler Motobike 2024’te Sergilenecek!

Bavul Gibi Taşınabilen Bataryasıyla Dikkat Çeken Silence e-Motosikletler Bu Sene de Motobike Fuarında

Doğan Trend Otomotiv’in premium elektrikli mobilitedeki Avrupalı markası Silence, Motobike İstanbul 2024’te yenilikçi mobilite çözümlerini ziyaretçilerin beğenisine sunacak. S01 ve S02 modellerinin ardından nano car segmentinde ilk ve tek klimalı seçenek olarak dikkat çeken S04 modelini de görücüye çıkaracak olan marka, 149 kilometreye varan menzili, 90 km/s sürate ulaşabilen modeliyle tüketicilerin karşısına çıkıyor. Bavul tipindeki taşınabilir bataryalarıyla pratik bir şekilde şarj edilebilen Silence modelleri, şehir içindeki ulaşım çözümlerinde çevreci, ekonomik ve kaliteli üretimleriyle dikkat çekiyor. İki kişinin yan yana seyahat edebildiği otomobil, 310 litrelik toplam yükleme alanıyla çok daha büyük araçları aratmayacak kadar pratik bir kullanım vadediyor.

Türkiye’de Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen dünyanın en seçkin ve köklü motosiklet markalarıyla Motobike İstanbul 2024’te en son yeniliklerini sergilemeye hazırlanıyor. 20 Mart 2024 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde başlayacak olan fuarda Doğan Trend Otomotiv standının yıldızlarından biri de premium elektrikli motosikletin öncüsü Silence olacak.

Geri vitesi olan elektrikli scooter: S01

Silence markasının Türkiye’de tanınmasındaki etkin model serisi olan S01, Standart ve Plus seçenekleriyle 233.900 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor. Motobike İstanbul 2024’te tüm versiyonları sergilenen S01 modelleri, şehir içi ve dışı ulaşım için verimli bir çözüm sunuyor. Tüm Silence S01 modellerinde sol manet, ön ve arka tekerleğe frenleme sağlarken, sağ manet sadece ön freni aktive ediyor. Aynı zamanda rejeneratif fren sistemiyle frenlemeye katkıda bulunduğu gibi batarya verimliliğini de artırıyor. S01 Standart ve Plus’ta Eco, City ve Sport olarak 3 farklı sürüş modu bulunuyor. Tüm modellerde otomatik şanzımana ek olarak bir de geri vites özelliği sunuluyor. Silence S01 modelinde, 7 ve 9 kW olmak üzere 2 farklı güç seçeneği var.

Silence S01 Standart, 5.6 kWh çok hücreli lityum iyon taşınabilir bataryasıyla 100 km/s maksimum hız ve 120 km’ye kadar menzil sağlarken, 220V’luk ev tipi prizde 7-9 saat arasında şarj edilebiliyor. Silence S01 Plus ise, 5.6 kWh çok hücreli lityum iyon taşınabilir bataryasıyla 110 km/s maksimum hız ve 130 kilometre menzil sağlarken, 220v’lık ev tipi prizde 7-9 saat arasında şarj edilebiliyor.

Hızlandığı kadar iyi yavaşlayabilen scooter: Silence S02 HS!

Silence markasının trafik sıkışıklığında emisyonsuz, özgürce dolaşılabilmesine olanak sağlayan diğer modeli Silence S02 High Speed (Yüksek hız – HS), yüksek selesi, AI teknolojisiyle tasarlanmış sezgisel gaz kontrölü ve 176.900 TL’lik fiyatıyla dikkat çekiyor. Elektrikli bir scooter olduğu için, S02 HS’nin sezgisel sürüş modu, benzinli araçlara özgü gürültü ve titreşime sahip olmadığından yaşam alanlarıyla daha dost bir mobilite sağlıyor. Silence S02 HS, düşük ağırlık merkezi sayesinde yüksek seviyede manevra kabiliyeti, stabilite ve kısa mesafelerde etkileyici frenleme performansı sağlıyor. Silence S02 HS, 5.6 kWh çok hücreli lityum iyon taşınabilir bataryası ve 7 kW’lık güç üreten motoruyla 90 km/s maksimum hız ve 120 kilometre menzil sağlarken, 220v’lık ev tipi prizde 7-9 saat arasında %100 olarak şarj edilebiliyor. Eco, City ve Sport olmak üzere 3 kademeli sürüş modlarında otomatik şanzımanla ilerlenirken bir de geri vites özelliği sunuluyor.

Doğan Trend Otomotiv Hakkında

Doğan Trend Otomotiv Ticaret Hizmet ve Teknoloji A.Ş., Doğan Holding çatısı altında otomotiv ve mobilite alanlarında faaliyet gösteriyor. 1961 yılında otomotiv ticareti yapmaya başlayan Doğan Grubu’nun 60 yıllık deneyimiyle; bünyesinde Suzuki, Suzuki Marine, Piaggio, Vespa, Motoguzzi, Aprilia, KYMCO, Wallbox, Silence ve MG gibi markalarının distribütörlüğünü barındırmaktadır. İkinci el ve perakende satış hizmetleri kapsamında suvmarket.com, vespastoreturkey.com ve scootermarket.com markalarıyla sektörde kiralama operasyonları ve e-ticaret alanında varlığını sürdürmeye ve büyümeye devam etmektedir. Teknolojik, müşteri odaklı ve keyifli bir deneyim sunan markaları tüketicilerle buluşturuyor. Marka temsilciliklerinin yanı sıra ülke çapında bayileri ve perakende satış-servis noktaları ile kiralama operasyonları da bulunan

Doğan Trend Otomotiv hakkındaki güncel bilgilere www.dogantrend.com adresinden ulaşılabiliyor.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ