Demokrat Zafer

Halkımız DSP’ye artık geri dönün diye yalvarıyor. Kendimiz inanıyor ve güveniyoruz

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal’ın katılımıyla DSP Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Seskır’ın seçim ofisi açılışı gerçekleşti.

DSP Osmangazi BB Adayı Seskır'ın seçim ofisi açıldı

CEREN SÜMBÜL – MERVE DENİZ EKİCİ / BURSADA BUGÜN

Demokratik Sol Parti (DSP) Osmangazi Belediye Başkan Adayı Mehmet Seskır‘ın seçim ofisinin açılışı Genel Başkan Önder Aksakal‘ın katılımıyla Yunuseli‘de gerçekleşti.

Genel Başkan Önder Aksakal’ın konuşmasından satır başları şöyle; 

Bugün 2024 yerel seçimleri 2023’ün rövanşı haline getirmeye çalışanlarla karşı karşıyayız. DSP olarak buna izin vermeyeceğiz.

Hepinizin dikkatini çekmiştir, artık neredeyse her yıl bir seçim olması halkı seçimlerden uzaklaştırmıştır. Adaylara, partilere, seçimlere ilgisini kaybetmiştir. Bunun aşılması gerekiyor. Siyasetin kavgadan, gürültüden uzak ve kendi mecrasına dönmesini sağlayacak huzur ortamının tesis edilmesi gerekiyor. DSP varoluş gerekçelerinin içinde bulunan bu göreve talip. Halkımız DSP’ye artık geri dönün diye yalvarıyor. Kendimiz inanıyor ve güveniyoruz.

“ÇALIŞMALARIMIZI HIZLA SÜRDÜRECEĞİZ”

Geçtiğimiz sene bir seçim geçirdik. Seçimler esasen partilerin ekonomi ve politikalarını halka anlattığı bir şey olması gerekirken, geçen seçimle Cumhuriyet ve ülke bekası haline geldi. Geçmişte askeri darbeyle gerçekleştirdiği iktidar değişikliği, bu kez muhalefeti destekleyerek bunu yapıyorlar. AK Parti 20 yıldır baştaydı. DSP‘nin icraatlerini yaptıkları için Amerika‘yla karşı karşıya geldiler. Öyle bir seçim dönemine girdik. Yerel seçimler 2023’ün rövanşı haline getirmeye çalışıyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Önümüzdeki seçim için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Toplumda bir sempati var, özlemini ortaya koyan vatandaşlarımızla çalışmalarımız var. En yakın zamanda Türkiye artık Demokratik Sol Parti‘yi daha yoğun bir şekilde konuşacak.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ