Demokrat Zafer

Demokratlar Kararlı! Gürsu Şah’landı!

Gürsu’da siyaset seçime günler kala tüm dakikalarda kendini hissettirirken Demokrat Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Adem Şamlı’nın seçim ofisine yoğun ilgi! Açılışa İl Başkanı Çağrı Kaplan, MKK Üyesi Ahmet Şen, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Kara, ilçe Başkanları, İlçe Belediye Başkan Adayları, İlçe Belediye Meclis Üye Adayları ve partililer katıldı. Açılışta iş insanı uzun yıllar kuruşunda da çok büyük emekleri olan Uludağ OSB önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın ile ilçe başkanlığı döneminde birleştirici rolüyle hafızalara kazınan İYİ Parti Gürsu Belediye Başkan Adayı Levent Çelik’in de belediye meclis üye adaylarıyla birlikte katılarak siyasi jest yapması takdir edildi.

DP İl Başkanı Çağrı Kaplan; “Demokratlar olarak etkin olduğumuz Bursa’mızda belediyelerde kazanacağımıza inanıyoruz. Yılmadan yorulmadan Bursa’nın kalkınmasına harcadığımız çabayı artık belediyelerimizin burçlarında da göstermek istiyoruz. Demokrat Parti misyonunu yükseltecek olan sizsiniz.” dedi.

DP Gürsu Belediye Başkan Adayı Adam Şamlı; “İlçemizin ihtiyaçlarını karşılamak boynumuzun borcu. Gürsu’muzu ilçe yapan büyüklerimizi minnetle anıyoruz. İlçe olan Gürsu’muza son 20 yıldır yeni yatırımlar olsa da yoğun nüfus göçü nedeniyle batı ilçelerimizdeki hayat standartlarını yakalayamamıştır. Demokrat kadroların iktidarında Gürsu’nu grafiğini yükselteceğiz. Gürsü’nun 22 yıldır makus tarihinde alamadığı hizmetleri Demokrat Parti olarak Belediyeyi kazanarak nasıl Belediye hizmetlerinin yapıldığını göstereceğiz. Düğün salonu Gürsuluların olacak. Kapalı pazaryerini çalıştıracağız. Kreş ve aşevi yapacağız. TOKİ yolunu kısaltıp tramvay getireceğiz. Yenidoğan’da hakların 1’e 1 korunacağı kentsel dönüşüm yapacağız. Gürsu’ya 5 yıldızlı otel kazandıracağız. Yıllardır Gürsu’da siyaset yapıyorum. Gürsu’yu kazanmak için yola çıktım. Umudum olmasa çıkmazdım. ” dedi.

DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nazif Kara; “Ülke yangın yeri. Koltuğa oturan kendini farklı bir konumda görüp güç zehirlenmesi yaşıyor. Biz tarihten aldığımız mirasa sahip çıkarak Bursa’da gerçek kalkınmayı başlatacağız!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ