Demokrat Zafer

İRFAN KOÇ İLE ÇOK ÖZEL..!!

Bursa’mızın ve hatta ülkemizin tartışmasız en aktif en enerji dolu stk’larından olan  Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu (KAİDEF)’in   başarılı Genel Başkanı Sayın  İrfan Koç ile birçok güncel konuya da temas değindiğimiz kapsamlı bir röportaj gerçekleştirdik.

****  Öncelikle Başkanım tekrardan bizlere ekibimizi federasyonunuzda konuk edip misafir etmiş olmanızdan dolayı teşekkür etmek istiyorum.Bir baktığımızda Kaidef- Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu gerçekten çalışmaları ile etkinlikleriyle ortaya koymuş oldukları projeleri ile performansı  ile gerçekten sadece Bursa’da değil ülke genelindeki birçok federasyona da örnek sayılabilecek çalışmalar ortaya koymakta. Bu konu ile ilgili bizlere neler söylemek istersiniz.

GELECEĞİMİZ İÇİN SORUMLULUĞUMUZ ÇOK FAZLA

— Öncelikle bizlere ,federasyonumuza böylesine  güzel bir sayfa ayırmış olmanızdan dolayı ben de sizlere teşekkür etmek istiyorum. Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu olarak elimizden geldiğince bizler ve bünyemizdeki derneklerle birlikte güzel çalışmalar ortaya koyma hedefindeyiz.Daha önceki röportajlarımıza söylemiş olduğunuz gibi Kars Ardahan Iğdır’ın Bursa ile olan köprüsüyüz de aynı zamanda.Yıl içerisine yayılmış rutin Çalışmalarımızın yanı sıra  ziyaretlerimiz de aynı hızla ,hızlı bir  şekilde devam etmekte.

SEÇİMLERDE TÜM ADAYLARA BAŞARILAR DİLİYORUZ..!!

Serhat Kars Derneği’mizin düzenlemiş olduğu kahvaltılı  programda siyasi parti temsilcileri ve Belediye Başkanlarımızı  ağırladık. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş ve Yıldırım Belediye Başkanımız programda kısa bir konuşma yaparak konukları selamlama fırsatı yakalamış oldular. Yine muhalefetten de temsilciler  kahvaltılı programımıza katılım sağladılar.Bu anlamda yaklaşan seçimlerde  tüm adaylarımıza  başarılar diliyoruz.

Osmangazi Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Dündar Bey ile federasyonumuz ve bağlı dernekler ile kahvaltı programı gerçekleştirdik. Başkanımıza yeniden çıkmış olduğu bu yolda başarılar dileriz.

Bu kapsamda, MEL-TAŞ Derneği’nin düzenlemiş olduğu Geleneksel Kaz Gecesine katılım sağladık. Başta Dernek Başkanı İsmail Temuçin  Başkanım olmak üzere Yönetim kuruluna teşekkür ederiz,çalışmalarında  başarılar dileriz.Bunun yanı sıra geçtiğimiz süreçte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın tekrardan aday olduğunu öğrendik. Bu kapsamda biz de kendisine başarılar diliyoruz. Bizim her etkinliğimizde bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan Yıldırım Belediye Başkanımız Oktay Yılmaz bizleri iş yerimizde ziyaret ettiler.Kendisiyle  güzel istişarelerde bulunduk bu anlamda da bizi ziyaret etmiş olmalarından dolayı değerli başkanıma ayrıca buradan da teşekkürlerimi iletmek isterim. Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel  Başkanı Sayın  İrfan Tatlıoğlu ve yönetimine federasyonumuzu ziyaretlerinden dolayı ve hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz.

GENÇLERE ÖRNEK TEŞKİL EDİYOR..!!

Uzay yolculuğu başlayan  ilk Türk vatandaşımız olan Pilot Albay Alper Gezeravcı’ya bu yolculuğunda gönülden başarılar diliyoruz.İnşallah uzay anlamında bu durum bir başlangıç olur ve Türk gençleri Türk çocukları gelecekte daha da başarılı bir serüvene yelken açarlar diye ümit ediyorum.

*** İrfan Başkanım Sarıkamış Platformu olarak gerçekleştirdiğiniz ve  devam eden Kayak sporunda Olimpik sporcular  yetiştirme  projesi de ülke genelinde bayağı bir ses getirdi. Bu konuyla ilgili neler söylersiniz?

SARIKAMIŞ OLİMPİK SPORCULARINI YETİŞTİRİYOR..!!

—-Sarıkamış Platformu olarak 15 yıllık bir projeksiyon ile başlattığımız “Sarıkamış Olimpik Sporcularını Yetiştiriyor” projemizi Kars Valiliği bünyesinde Sarıkamış Platformu ve Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü protokolü ile hayata geçirmiştik biliyorsunuz.Tabii bu anlamda ülke genelindeki stk’lardan, gazeteci arkadaşlardan ,dostlardan güzel yorumlar geliyor olması bu anlamda desteklerini iletiyor olmaları bizler için de gerçekten çok onur verici bir durum.

Olimpik sporcularımız katılacakları resmi yarışlar öncesinde depremde zarar gören illerimiz anısına antrenmana Eski Milli Kayakçı ve Antrenör olan akademisyen Yıldırım Candan koordinatörlüğünde eğitmenler eşliğinde siyah yelekler ile çıktı.

Sarıkamış Olimpik Sporcularını Yetiştiriyor! projesinin hayata geçirilmesine katkıda bulunan Kars Valiliği, Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Serhat Kalkınma Ajansı ve Btc Türk’e Sarıkamış Platformu olarak sonsuz teşekkürlerimizi sunar, projenin milletimiz ve gençliğimiz adına umutlu yarınlara ışık tutmasını temenni ederiz.

*** İrfan Başkanım Şimdi de gelelim isterseniz son kongrede de bayağı bir üstüne basarak söylemeye çalıştığınız Lobi hayaletlerine.

LOBİMİZİ MUTLAKA GÜÇLENDİRMELİYİZ..!!

Siyasette olsun,normal çalışma hayatında olsun   ağırlığımızı hissettirebilmemiz  için mutlaka ama mutlaka lobimizi  güçlendirmemiz gerekiyor,bu arada tabii burada nasıl aktif olamıyoruz diye düşündüğümüzde mutlaka çuvaldızı da kendimize batırmamız gerekmekte, Nerede hata yapıyoruz diye düşündüğümüzde. Lobi konusunda bir yere kadar gelmiş olsak da ondan sonrasını tamamlayamıyoruz,ona müsaade etmiyorlar.İleriye gidemiyoruz.Mutlaka bu konularda daha etkin bir süreçte ilerlememiz gerekmekte. Bu anlamda Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu olarak hep birlikte tüm dernekler sırt sırta omuz omuza vermeliyiz.

BÜYÜK BİR AİLE OLDUĞUMUZU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAMALIYIZ..!!

Hiçbir zaman unutmamamız gereken şeylerden biri de bizim büyük bir Aile olduğumuz.

İlerleyen süreçte dayanışma ruhunu ve birbirimizi daha iyi tanımak anlamında gerçekleştirdiğimiz yemeklerimizi sıklaştırmamız gerekiyor.

Bu çok önemli.

Bu tür yemeklerde ve toplantılarda  karşılıklı istişare ve görüş alışverişleriyle hangi yönde ne şekilde yol alacağımızı  kararlaştırarak hareket etmemiz Kaidef  açısından da çok önemli bir unsur olacaktır.

BURSA GERÇEKTEN ÇOK ŞANSLI..!!

Bursa Kars Ardahan Iğdır Dernekleri Federasyonu’nun başarılı Genel Başkanı İrfan Koç’a bizler de iş hayatındaki onca yoğunluğa rağmen hemşerilerini ve insanlarımıza vaktini mesaisini ayırmış olmasından dolayı teşekkür ediyor, birbirinden özel ve de güzel başarılı çalışmaların bundan sonraki süreçte de yoğun bir şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Teşekkürler İrfan Başkan..!!

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ