Demokrat Zafer

2022’YE DAMGA VURACAK SAÇ MODASI VE TÜYOLARI!

Saçlar dış görünüşümüzün en önemli parçalarından biri ve güzellik algısının en çok dikkat çeken detayı. Peki tarzımızın da tamamlayıcısı olan saçlar için 2022’de yükselişe geçen saç kesimleri ve renkleri neler? Doğal ve modern görünümlerin yanında göz alıcı, çarpıcı renkler de bu yılın vazgeçilmezleri arasında.

Saç trendleri her yıl değişerek kendini yeniliyor. Moda dünyası saç tasarımı konusunda yenilikler üretmeye devam ediyor. 2022’ye sayılı gün kala yılın en çok dikkat çekecek modelleri ve saç renkleri belli oldu. Hangi saç renkleri moda olacak, hangi kesimler öne çıkacak? Bu yıl hem herkese hitap eden, tanıdık, hem de farklı ve özgün modeller dikkat çekiyor. Saç sektörüne yön veren Mos Nişantaşı’nın saç tasarımcısı Erkan Uzelli, 2022’nin saç modası hakkında ipuçları verdi.

KESKİN KAKÜLLER, SIRADIŞI ÖRGÜLER

Pandeminin de etkisiyle giderek daha da benimsenen minimalizm bu sezon saç trendlerinde de öne çıkıyor. Saç kesimlerinde daha çok net ifadelerin tercih edileceği 2022 yılında keskin kahküller ön plana çıkacak. Mos Nişantaşı’nın saç tasarımcısı Erkan Uzelli, “İnsanlar günümüzde daha çok doğallığa yöneldi. Görünüş olarak cüretkâr modeller yerine doğal ama ‘cool’ bir hava katan saçlar tercih ediliyor. Vazgeçilmez uzun saçlar her zaman olduğu gibi 2022 senesinde de moda. Saçları hacimli ve havalı gösteren ‘Bob’ katlı kesim ve kaküller ise rahat kullanımıyla revaçta olacak” ifadelerini kullandı.

2022 SENESİNİN FAVORİSİ BELLİ OLDU: ÖRGÜLER

Örgülerin yeni yılın favorisi olacağı belli oldu. Detaylı ve küçük örgülerle günün her saati şık olmak mümkün. Uzelli, örgülerin hayat kurtaracak kadar pratik bir model olduğunu vurguladı, “Klasik, balık sırtı, gevşek ya da kurdeleyle bağlanmış farklı stillerde örgülere 2022’de sıkça rastlayacağız. Mos Nişantaşı olarak her zaman müşterilerimize onların istekleri doğrultusunda tarzlarına uygun pek çok model sunuyoruz” açıklamalarında bulundu.

HAVALI BİR GÖRÜNÜM İÇİN DOĞAL DALGALAR

80’li yılların vazgeçilmezi abartılı dalgalar ise 2022’de yeni ve modern bir görünüm kazanıyor. Doğal dalgalar için bukleleri belirginleştirmek yeterli. Hollywood yıldızlarından da aşina olduğumuz sıkı at kuyrukları önümüzdeki yılın öne çıkan modellerinden biri olacak. Yüksek at kuyruğu ve topuzlardan yüze düşen teller, 2022’de kadınları daha da cazibeli kılacak.

ÇİKOLATA TONLARI MI, KIZIL RÜYASI MI?

Saç renkleri için de tavsiyelerde bulunan saç tasarımcısı Erkan Uzelli, “Eski yıllara göre daha canlı ve daha az bakım gerektiren renklere döndük. Nötr kahveler, saçlara hem sıcak hem de soğuk bir hava katan küllü sarı ve çarpıcı kızıl 2022’nin öne çıkan renkleri olacak. Son dönemde sıkça karşımıza çıkan pembe ve gri tonlar da hükmünü sürmeye devam edecek” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ