Demokrat Zafer

ZAFER PARTİSİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: BARTU SORAL

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, partimizin Ankara Büyükşehir Belediye Adayının Bartu Soral olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Ankara’nın kalbinde İstiklal harbimizi veren ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşunu gerçekleştiren 1. Meclis’in önünde Mustafa Kemal Atatürk’ün bize bıraktığı Ankara’yı tekrar canlandıracak, 21. yüzyıla taşıyacak bir belediyecilik anlayışıyla, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin yönetilmesini hedefleyen Zafer Partisi olarak sizlerin huzuruna ve Ankaralıların huzuruna büyükşehir belediye adayımız Bartu Soral Bey’i getirdim.

Bartu Bey, deneyimli bir ekonomist. Kalkınma ekonomisi konusunda birçok ülkenin kalkınma programlarını ve projelerini yönetmiş bir kalkınma iktisatçısı. Bir proje insanı olarak Zafer Partisi’nin siyasi illüzyonunu en iyi temsil eden kişilerden birisidir. Şimdi, uzun mesleki yaşamı içerisinde sahip olduğu deneyimleri Ankara’nın daha iyi yönetilmesi, bir ekonomik cazibe merkezi olması ve uluslararası piyasaları gayet yakından bilmesi ve iyi tanıması neticesinde Ankara’ya verimli kaynakları da aktarabilecek bir projeler dosyasıyla seçilmelere doğru yürüyor. Biz de Zafer Partisi olarak bütün Ankaralıları Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’sını 21. yüzyıla taşımak, modern bir proje yönetimiyle, anlayışıyla Ankara’nın yönetilmesini sağlamak için Sayın Bartu Soral’ı desteklemeye davet ediyoruz.

Bartu Soral: Burada 1. Meclis’in önündeyiz. İttihat ve Terakki’nin, Kuva-i Milliye’nin kalbindeyiz. Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulduğu yerdeyiz. O inançla buradayız. Ankara’mız o günlerde bir şehir ve bölge planıyla gelişmeye başladı. Ama ne yazık ki devamında geçen yıllarda biz şehir ve bölge plancılığı nedir, ulaşım nasıl rahatlatılır, insanların konut sorunu nasıl çözülebilir bunu unuttuk. Bugün Ankaralı büyük bir trafik sorunuyla, büyük bir konut sorunuyla karşı karşıya. Biz buraya geldiğimizde Ankara’mıza, Ankaralıların takdiri olur ise başkan olduğumuzda, öncelikli olarak Ankara’nın konut sorununu, kira sorununu, ev fiyatlarını planlı biçimde çözeceğiz. Yollarda hiçbirimiz 20 dakikalık, yarım saatlik yolu bir buçuk saatte gitmeyeceğiz. Yapacağımız pek çok şey var. Bunu da devam eden günlerde hepinizle Ankara’mızla tek tek paylaşacağım. Genel Başkanıma teşekkür ediyorum. İnşallah güzel olacak.

ZAFER PARTİSİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI: BARTU SORAL
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ