Demokrat Zafer

NİLÜFER BELEDİYE FSK’NIN FİKSTÜRÜ BELLİ OLDU

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 3.Grup’ta yer alan Nilüfer Belediye Futbol Spor Kulübü’nün  2023-2024 sezonu fikstürü çekilen kura ile belirlendi. Mavi yeşil beyazlılar ilk hafta kendi evinde 15 Ekim 2023 Pazar günü Hendekspor ile karşılaşarak sezonu açacak.

2023-2024 Sezonu Bölgesel Amatör Lig (BAL) Kura ve Fikstür Çekimi Toplantısı İstanbul İstinye Orhan Saka Amatörler Evi’nde TFF  Amatör İşlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Ali Düşmez tarafından gerçekleştirilen gerçekleştirildi. Bursa, Çanakkale, Balıkesir, Yalova ve Sakarya’dan 14 takım iki devreli lig usulüne göre oynayacak.
TeknikDirektör Pablo Martin Batalla yönetiminde  sezona şampiyonluk ve 3. Lige yükselme olarak belirleyen Nilüfer Belediye FSK son hazırlık maçında Kocaeli ekibi Diliskelesispor ile İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.  Nilüferli futbolcular  8 ve 57.  dakikalarda Sinan Yıldırım, 11. dakikada Cüneyt Balçık’ın golleri  ile rakibini 3-2 yendi. Konuk ekibin golleri 40. dakikada Yasin Bayram ve 65. dakikada Tunahan Nazlı’dan geldi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ