Demokrat Zafer

İYİ PARTİLİ KADINLAR SEÇİM STARTINI VERDİLER

İYİ Parti Bursa Kadın Politikaları Başkanlığının organize ettiği “Kadın Buluşmaları” Ördekli Kültür Merkezinde gerçekleşti. İl Kadın Kolları ve yöneticilerinin yanı sıra İlçe Kadın Kolları ve yöneticileriyle çok sayıda davetlinin katıldığı organizasyonda 31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi. İYİ Parti Bursa Kadın Politikaları Başkanı Semra Doğan, partiye kadınlardan büyük bir ilgi olduğunu vurgulayarak, seçimlere tam kadro ve iddialı biçimde hazır olduklarını söyledi.
İstişare ve dayanışma adına kadın buluşmalarını devam ettireceklerini ifade eden İYİ Parti Bursa Kadın Politikaları Başkanı Semra Doğan, “kadın Politikaları Başkanlığı olarak zaten sahadayız. Mahalle ziyaretlerimiz, sivil toplum örgütleriyle istişare toplantılarımız hız kesmeden devam ediyor. Kadın buluşmalarıyla da yerel seçimler öncesi istişare sürecini hızlandırıyoruz. Hem dayanışma adına, hem birlik beraberlik ve ortak akıl adına bu organizasyonları devam ettireceğiz. Partimize yoğun katılımlar devam ediyor. Bugün burada yeni katılan kadın üyelerimize de rozetlerini takdim edeceğiz. İYİ Kadınlar seçimlere tam kadro hazırlar” dedi.
İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bursa Milletvekili Selçuk Türkoğlu’da, “Belediye Başkanı Selçuk Türkoğlu” sloganlarıyla ve alkışlarla karşılandı. Bursa ve Türkiye’nin kötü yönetildiğini savunan Selçuk Türkoğlu, genelde ve yerelde b kötü yönetimlerden, kötü talihten kurtulmak için İYİ kadroların var olduğunu ifade etti. Kadınların, gençlerin, çocukların geleceğinin çalındığını, inançlarının, umutlarının yok edildiğini öne süren İYİ Parti Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selçuk Türkoğlu, “Şu bir gerçektir, Türk kadını ayağa kalkarsa bu kötü kader değişir. Kadın eli değerse bu pejmürde durum, dağınıklık, kötü yönetim ve karamsarlık dağılır.

Bursa’nın kötü talihini de hep birlikte, sizlerle beraber değiştireceğiz.

Katılımınız adına hepinize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ