Demokrat Zafer

Epsan, Bursa Erdoğan İlkokul ve Ortaokulu’nda tam donanımlı Fen Laboratuvarı kurdu Eğitime ve öğrencilere anlamlı destek

40 yılı aşkın süredir polimer alanında, yüksek katma değerli endüstrilere özel çözümler sunanEpsan, Bursa’da yer alan Erdoğan İlkokul ve Ortaokulu’na yeni bir fen laboratuvarı kazandırdı. Eğitime ve gelecek nesile büyük bir önem veren Epsan, ihtiyaç duyulan ürünlerle hazırladığı laboratuvarile eğitim hayatlarına ilk adımlarını atan öğrencilerin fen alanında daha iyi şartlarda eğitim görmesini hedefliyor.

Yenilikçi ürünlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da topluma değer katan Epsan, eğitime ve gelecek nesillere verdiği önem doğrultusunda yeni bir projeye imza attı. Bursa’da yer alan Erdoğan İlkokul ve Ortaokulu’na yeni bir fen laboratuvarı kurulmasına destek olan Epsan, tam donanımlı fen laboratuvarının, öğrencilerin geleceğe atacakları büyük adımların ve edineceklerin başarıların ilham kaynağı olmasını amaçlıyor.

                                                                                                      

İlköğretim öğrencilerinin eğitimine katkı

Projeye ilişkin değerlendirmelerde bulunanEpsan Yönetim Kurulu Başkanı Bora Efe, “Kuruluşumuzdan bu yana sosyal sorumluluk bilinciyle topluma değer katmaya devam ediyoruz. Bursa Erdoğan İlkokul ve Ortaokulu’nda hayata geçirdiğimiz fen laboratuvarı ile ilköğretim öğrencilerinin eğitimine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öğrencilerimizin fen alanında daha iyi imkanlara erişim sağlamasının, geleceğe daha donanımlı adımlarla ilerlemelerini sağlayacağına inanıyoruz. Gelecek için nitelikli bireyler yetiştirmenin önemine olan inancımızla, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Epsan Hakkında

Yüksek performanslı mühendislik plastikleri üretimi alanında faaliyet gösteren Epsan, 40 yılı aşkın tecrübesiyle inovatif, güvenilir, etkin, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler üretiyor. Otomotiv başta olmak üzere; elektrik elektronik, beyaz eşya, tarım, mobilya, ve inşaat gibi, hayatın içinde yer bulan tüm endüstrilere yönelik çözümler sunan Epsan, polimer alanında çevik ve inovatif yaklaşımıyla faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye’deki üretim tesisi ve ARGE merkezi, Avrupa’da 4 ofisi ve lojistik merkezi bulunan Epsan, 32.000 metrekarelik alanda 62.000 tonluk kapasitesi ile üretim gerçekleştiriyor ve yıllık üretiminin yüzde 65’ını ihraç ediyor.

 

 

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ