Demokrat Zafer

GÜZELLİĞİN ŞİFRELERİ KONUŞULDU

Başarılı makyaj sanatçısı Merjen Gökçek, doğru makyaj yapmanın sırlarını Next Level AVM’de anlattı

JLL Türkiye tarafından yönetilen, Başkentin en nezih alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, kadınların büyük bir ilgiyle takip ettiği ünlü makyaj sanatçısı Merjen Gökçek’i ağırladı.

Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte Gökçek, uygulamalı olarak doğru makyajın şifrelerini paylaştı. Makyaj uygulamalarından önce cildin muhakkak temizlenmesi gerektiğine dikkat çeken Gökçek, ‘’Yüzümüzü yıkamış olsak dahi makyaj öncesi muhakkak yüz temizleme ürünleri ile temizlememiz gerekiyor. Çünkü dışarıdaki tozlar yüzümüze yapışıyor, bu yüzden cildimizi makyaja hazırlamamız gerekiyor’’ dedi.

Her cildin farklı olduğunu, renklerin kişilerin cilt tonlarına göre seçilmesi gerektiğini söyleyen Gökçek, yanlış makyaj uygulamalarında insanların yüz şeklinin dahi değişebildiğini, bu noktada doğru ürün kullanmanın çok önemli olduğunu ifade etti. Cildin nefes alması için fondötenin de sürekli değil, özel günlerde tercih edilmesi gerektiğine değinen Gökçek, ‘’Ciltte problem yoksa günlük makyaj yaparken fondöten yerine BB krem kullanmak daha uygundur. Pudra olarak da transparan pudra kullanılmasını öneriyorum’’ diye konuştu.

Doğru makyaj yapımını uygulamalı olarak da gösteren Gökçek, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ