Demokrat Zafer

“DEM’cilerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunmaları adalet ve hukuk garebeti, siyaset ve demokrasi ayıbıdır.”

Terör örgütü PKK’nın siyasi uzantısı DEM’in MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi hedef alan sözlerine MHP Genel Sekreteri Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman sert tepki gösterdi. Büyükataman; ” Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli bu hafta gerçekleştirdiği grup toplantısında Türk milletinin vicdanının sesi olmuş, eli kanlı terör örgütünün siyasi şubesi DEM’in TBMM çatısı altında yeri olmadığını söylemiştir.

Milletin kürsüsünde cani başına özgürlük isteyecek kadar alçalan terörizmin sözcüleri, TBMM çatısı altında bebek katili PKK cellatlarının sözcülüğünü yapan alçaklar, her zaman olduğu gibi hadlerini aşmışlar, sinsi bir hamasetle barış ve demokrasi kavramlarını istismar ederek terör örgütünün çığırtkanlığına soyunmuşlardır.

Dünyanın hiçbir ülkesinin meclisinde, hiçbir demokratik düzende millete kurşun sıkanların ve millete kurşun sıkan teröristlerin sözcülüğünü yapanların yeri olması düşünülemez.

Şunu herkes bilmelidir ki; Türk milletinin birliğine ve vatanın bütünlüğüne göz diken bölücü terör örgütünün ayakçılığını yapanların da TBMM çatısı altında elbette yeri yoktur ve olmayacaktır.

TBMM kürsüsü dilini silah gibi kullanıp aziz Türk milletine kinini kusan etnik bölücülerin terör örgütünün taleplerini sıralayacağı bir yer değildir. TBMM kürsüsü kahraman Türk askerine “siviller katlediliyor” diyerek iftira atan alçakların Türk ordusuna kin kusacağı bir yer de değildir.

Ayrıca Anayasamıza göre Resmi dilimiz Türkçe’dir. Bu hüküm değiştirilemez ve değiştirilmesi teklif dahi edilemez hükümlerden biridir.

Bu bağlamda TBMM İç Tüzüğüne göre TBMM’nin  çalışma dili de doğal olarak Türkçe’dir. TBMM çatısı altında başka bir dil konuşmak milletin meclisini provoke etmeyi amaçlayan bir bölücülüktür. Ve bölücü provokatörlerin aziz milletimizin meclisinde elbette yeri olmayacaktır.

Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi “DEM’cilerin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bulunmaları adalet ve hukuk garebeti, siyaset ve demokrasi ayıbıdır.” Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu ayıptan en ivedi şekilde kurtulmalıdır.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ