Demokrat Zafer

EROZAN’DAN ZEYTİN FESTİVALİNE ZİYARET

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, Gemlik Belediyesi tarafından bu yıl 29. su düzenlenen Gemlik Zeytini Festivalini ziyaret etti.

İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ EROZAN’DAN ZEYTİN FESTİVALİNE ZİYARET
İYİ Parti Bursa Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan bu yıl 29. su düzenlenen Gemlik Zeytin Festivaline ziyarette bulundu. Partisinin İlçe Başkanı ve ilçe yöneticilerinden oluşan heyetle festival alanına yürüyerek gelen Erozan, yol üzerinde esnaf, vatandaşlar ve gençlerle de sohbet etti.


Erozan, festival alanında Gemlik Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan tarafından karşılandı; Sertaslan, burada İYİ Partili vekile festivalin geçmişi, amacı; başkanlığı döneminde hayata geçirdiği ve planlanan hizmetler ile ilgili bir dizi bilgilendirmede de bulundu.


Festival alanında yer alan köy kooperatifleri, Üreticiler ve tüccarlar ile sohbet eden Erozan, zeytinin bakımı, hasadı ve sofralık hale getirilmesi hususlarında bilgiler aldı. Üreticilere pazarlamada yaşadıkları sıkıntılar hakkında sorular da soran  Erozan mevcut girdi maliyetleri ile çiftçilik yapılmasının imkansız olduğunu söyleyerek, “İYİ Parti tarım politikaları ile çiftçinin üretimde ve pazarlamada kazanmaya başlayacağını,” belirti. Erozan Kadın Girişimciler Derneklerini de ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Ahmet Erozan programının sonunda, Belediye Başkanı M. Uğur Sertaslan’a Zeytin Festivalini yaşatmakta gösterdiği kararlılıktan ve kendisine göstermiş olduğu yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederek partisinin ilçe binasına geçti .

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ