Demokrat Zafer

Ermaksan’a Almanya’dan 2 prestijli tasarım ödülü Ermaksan’a uluslararası arenada çifte gurur

  • Yenilikçi teknolojiler’ sloganıyla, Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan, estetik detayları ve işlevselliği birleştiren etkileyici ürünleriyle, uluslararası arenadaki başarılarına bir yenisini daha ekledi.
  • Ermaksan’ın ileri teknoloji odağında geliştirdiği FIBERMAK Momentum Gen-5 lazer kesim makinesi ve EVO III hibrid abkant presi, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Awards 2024’te “Mükemmel Ürün Tasarımı kategorisinde ödüle layık görüldü.

Sac işleme alanında lider üreticilerden biri olan ve Endüstri 4.0’a uygun akıllı ve ileri teknolojili çözümler geliştiren Ermaksan; etkileyici yeni nesil teknoloji ve inovasyon anlayışı ile geliştirdiği ürünleriyle, gurur verici başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Sektörün yenilikçi yüzü Ermaksan’ın ileri teknoloji odağında geliştirdiği FIBERMAK Momentum Gen-5 lazer kesim makinesi ve EVO III hibrid abkant presi, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Awards 2024’te “Mükemmel Ürün Tasarımı” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Tasarım, işlevsellik ve verimlilik öncelikleriyle yenilikçi ve benzersiz çözümler sunan Ermaksan’ın geliştirdiği bu ürünler, küresel tasarım arenasının en saygın ödüllerinden biri olan organizasyonda, jüri tarafından büyük beğeni topladı.

Gurur duyuyoruz

Ermaksan Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Ahmet Özkayan, dünya çapında saygınlığı olan German Design Awards 2024’te 2 ödüle birden layık görüldükleri için büyük bir gurur yaşadıklarını ifade etti.

Özkayan, “Ermaksan’ın DNA’sında yatırım ve teknoloji geliştirme var. Almış olduğumuz bu değerli ödüller, Ermaksan olarak tasarımda yenilikçiliğe ve mükemmelliğe olan bağlılığımızın da bir kanıtı niteliği taşıyor. Dünya sahnesinde böylesine değerli bir organizasyonda yerli ve milli ürünlerimizle onore edilmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu başarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mükemmel performans için doğru adres

Ermaksan’ın ödüle layık görülen FIBERMAK Momentum Gen-5 ürünü, mühendislik tasarımıyla endüstriyel hayata yenilikçi çözümler sunarken, duruşu ve tasarım detaylarıyla da daha güçlü bir görünüme imza atıyor. Kavisli ve yapılı gövdesi ile güçlü kıvrımlardan oluşan yeni tasarım kendine özgü renkleriyle de ilham veriyor. Turuncu yansıtıcı ışıkların yumuşak geçişlerinin eğik gri alüminyum ekstrüzyon panele dahil edilmesi, genel estetiğe ilgi çekici ve güçlü bir tasarım öğesi katıyor. Tasarım yaklaşımı, ürünün teknolojisi ve performansında somutlaşan çok yönlülük, yenilikçilik ve kullanıcı dostu olma üzerine inşa edilmiştir. Operatörler düşünülerek tasarlanan bu makine, kurulum çabalarını en aza indirmeyi, servis kolaylığını ve kullanıcılar için daha verimli bir çalışma ortamı yaratmayı amaçlayan çok çeşitli özellikleri bünyesinde barındırıyor.

Yeni FIBERMAK Momentum Gen-5, servo motorlu ve 4G ivmelenme opsiyonları ile kullanıcılarına yüksek kesim hızında üstün performans ve yüksek verimlilik sağlıyor. Tüm yazılımları Ermaksan mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen Endüstri 4.0 uyumlu kontrol paneli, teknoloji ve mühendisliğin mükemmel kombinasyonuyla işlerinizi birbirine bağlı ve akıllı hale getirerek üretim verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor.

Çevre dostu özelliğiyle öne çıkıyor

Ermaksan’ın yeni nesil EVO III serisi hibrit abkant pres ürünü de işletmelerin düşük enerji tüketimli makine ihtiyacına yanıt verirken, aynı zamanda çevreye duyarlılık, enerji kaynaklarını etkili kullanma gibi sosyal sorumluluk bilincine de katkı sağlıyor.

Bu makine, son teknoloji özelliklerin ötesinde ergonomi, estetik ve işlevsellik arasında da bir denge kuruyor.

Ermaksan’ın 30 yılı aşkın abkant pres üretim tecrübesinin, günümüzdeki en ileri teknolojiler ile birleşiminin güzel bir yansıması olarak ortaya çıkan EVO III serisi hibrit abkant pres, toplam işletme maliyetlerini düşürerek işletmelerin rekabet avantajı kazanmalarına yardımcı oluyor.

Öte yandan, Alman Tasarım Konseyi tarafından düzenlenen German Design Awards, dünya çapında tasarım kültürünün çeşitliliğini yansıtmak amacıyla farklı kategorilerde projeleri ödüllendiriyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ