Demokrat Zafer

GÜRSU YENİDOĞAN MAHALLESİ TAZİYE EVİ’NE KAVUŞTU

Gürsu Belediyesi, Yenidoğan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Taziye Evi’ni hizmete açtı. Gürsu Yenidoğan Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Otoparkı’nın bulunduğu alanda oluşturulan 100 m²’lik Taziye Evi, 400 bin TL maliyetle hayata geçirildi.

“Toplumsal dokumuzu oluşturan geleneksel değerlerimizden olan taziye geleneğini yaşatacak Taziye Evi’miz, hemşehrilerimize hayırlı olsun” diyen Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, “Yoğun talep üzerine oluşturduğumuz Taziye Evi’mizle, yakınlarını ebedi yolculuğuna uğurlayacak olan ailelerin acılarını paylaşarak hafifletecek ziyaretçilerini ağırlayabilecekleri, konforlu bir mekanı, hemşehrilerimizin hizmetine sunmuş olduk. Böylece Yenidoğan’lı hemşehrilerimize verdiğimiz bir sözümüzü daha hayata geçirmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz” dedi.

Gürsu Yenidoğan Mahallesi Taziye Evi, Ak Parti Bursa Milletvekilleri; Müfit Aydın, Refik Özen, Atilla Ödünç, Gürsu Kaymakamı Naif Yavuz, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, İlçe Müftüsü Mehmet Köktaş, Bursa ve Gürsu protokolü ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirilen törenle açıldı.

Gürsu Belediyesi, Taziye Evi’nde, acılarını paylaşacak yakınlarını ağırlayacak olan acılı ailelerin yanında ev sahipliği yaparak ziyaretçilerin ağırlanmasında da hizmet verecek.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ