Demokrat Zafer

Bayram tatilini evinde dinlenecek olanlara müjde!

Yeni İnci, pijama kategorisinde yüzde 50 indirim fırsatı devam ediyor…

İç giyimin öncü markalarından Yeni İnci, dokuz günlük bayram tatilini evinde dinlenerek geçirecek olanlar için rahat ve şık alternatifler sunuyor.

Yenilikçi çizgisi ve konfor sunan tasarımlarıyla dikkat çeken Yeni İnci, pijama kategorisinde yüzde 50 indirim fırsatına devam ediyor.

Kaliteli üretim, yenilikçi çizgisi ve konfor sunan tasarımlarıyla dikkat çeken Yeni İnci, bayrama özel bir kampanya ile yine herkesi sevindiriyor. Bayram tatilini evinde dinlenerek geçirecek olan herkes, Yeni İnci’nin pijamalarıyla rahatlık ve şıklığın tadını çıkarıyor.

Birbirinden farklı alternatif bulunan pijama koleksiyonu ayrıca bayrama özel yüzde 50 indirim fırsatıyla sizleri bekliyor. Trend renkler ve eşsiz tasarımların buluştuğu pijama koleksiyonu sizi hem mutlu edecek hem de özel hissetmenizi sağlayacak.

Pamuklu yüzeyi, yumuşacık kumaşı ve nefes alabilen dokusu sayesinde rahatlık sunan pijama takımları; çiçekli, puantiyeli, çizgili ve ekoseli birbirinden renkli ve güzel model seçenekleriyle dolabınızın vazgeçilmez parçaları olacak.

Bayrama özel pijama koleksiyonunu incelemek için Yeni İnci mağazalarını ve web sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!

www.yeniinci.com

www.yeniincistore.com

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ