Demokrat Zafer

Adjust 2023 Ramazan ayını mercek altına aldı ve 2024 trendlerini açıkladı

Bu Blog’umuzda geçtiğimiz yılın Ramazan ayındaki önemli mobil uygulama trendlerini mercek altına alırken kurulumları, kullanıcı etkileşimini ve tüketici harcamalarını inceliyoruz. Mobil pazarlamacılara ve reklam verenlere bu kritik dönemde hedef kitlelerine etkili bir şekilde ulaşmanın yollarını sağlayacak derin analizleri Data.ai’dan aldığımız verilerin ışığında sağlıyoruz. Bu trendleri iyi bir şekilde anlamak, pazarlamacılara ve uygulama geliştiricilerine Ramazan ayını daha da zenginleştirmek için kullanıcı tercihleriyle uyumlu stratejiler oluşturma fırsatı sağlıyor.

Geçtiğimiz yılın analizinde de olduğu gibi bu yıl da aşağıdaki trendleri mercek altına aldık:

Sektörler: E-ticaret, eğlence, fintech, oyun, sağlık ve fitness.

Ülkeler: Bangladeş, Mısır, Endonezya, Pakistan, Suudi Arabistan, Türkiye ve Birleşik Arap Emirlikleri (BAE).

METAP bölgesi (Adjust): 22 ülkeyi kapsıyor— Cezayir, Afganistan, Bahreyn, İran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Malezya, Fas, Umman, Katar, Suriye, Tunus, Yemen, Mısır, Endonezya, Pakistan, Suudi Arabistan, Türkiye ve BAE.

MENAP bölgesi (data.ai): 21 ülkeyi kapsıyor—Cezayir, Bahreyn, İran, Irak, Ürdün, Kuveyt, Lübnan, Libya, Malezya, Fas, Umman, Katar, Suriye, Tunus, Yemen, Mısır, Endonezya, Pakistan, Suudi Arabistan, Türkiye ve BAE.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ