Demokrat Zafer

Fesleğen Pati Derneği; Hem Gönüller Hem Çocuklar Isınsın

Tüm canlıların daha yaşanılabilir bir dünyada yaşam sürmesini hedefleyen ve kurulduğu tarihten bu yana sokak hayvanları, doğa ve ihtiyaç sahibi aileler için çeşitli projeler gerçekleştiren Fesleğen Pati Sokak Hayvanlarını ve Doğayı Koruma Derneği çok güzel bir projeye daha imza attı.

Dernek yaptığı açıklamada; “Çocukların nasihatten çok iyi örneğe ihtiyaçları olduğuna ve sevgiyle başlayan her şeyin sonunda sevgiyle sonlanacağına inanan bir dernek olarak ne kadar çok çocuğa iyi örnek olursak o kadar çok geleceğe tutulan ışığın uzun ömürlü olacağını düşünerek “Hem Gönüller Hem Çocuklar Isınsın “ sloganıyla başlattığımız projede, Bursa’nın Keles ilçesine bağlı Gelemiç Köyünde eğitim gören öğrencilerimize bot-mont ve okul kıyafeti yardımında bulunduk.

Eğitime verilen desteğin büyük önem taşıdığının farkındayız. Eğitimde maddi imkansızlıkların sebep olduğu eşitsizliği en az seviyeye indirmek, çocukların yüzündeki tebessümün devamlılığını sağlamak için siz gönüllülerimizin de desteğiyle faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Bu projede desteği geçen herkese teşekkür ederiz.” ifadesi kullanıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ