Demokrat Zafer

ShipEntegra ve Mastercard ile Eşsiz Kampanya Kadın Girişimcileri Bekliyor

ShipEntegra’danKadın Girişimcilere Müjdeli Haber
E-İhracatta Yüzde 50 İndirim Fırsatı!

ShipEntegrave Mastercard ile Eşsiz Kampanya Kadın Girişimcileri Bekliyor

E-ihracatsektörünün önde gelen markalarından olan ShipEntegra, Mastercard ilegerçekleştirdiği kampanya ile kadın girişimcilere büyük bir fırsat sunuyor.Etsy platformunda faaliyet gösteren birçok yetenekli kadın girişimcinin elemeği ürünlerini dünya genelinde müşterilere ulaştırma konusundaki özveriliçalışmalarını takdir eden ShipEntegra, kadın girişimcilere yüzde 50 indirimfırsatı tanıyor. Bu özel kampanya ile toplamda 100 dolar değerinde indirimkazanılabiliyor. 6 Kasım -31 Aralık 2023tarihleri arasında koşullara uygun gönderilen paketler için geçerli olacakkampanya, yoğun alışveriş döneminde daha fazla rekabet edebilmenin kapılarınıaralıyor.

El yapımı ürünler, el sanatları, antikaeşyalar, benzersiz takılar, giyim ve ev dekorasyonu gibi özel ve kişiselleştirilmişürünlerin satışı konusunda ünlenen Etsy, yüzde 70’e varan kadın girişimcisayısı ile öne çıkıyor.

E-ihracat sektörüne kazandırdığı ilkler ilesektörün önünü açan ShipEntegra, Mastercard ile gerçekleştirdiği kampanya ilekadın girişimcilere desteğini sürdürüyor. Kadın girişimcilerin el emeğiniürünlerinin dünya genelinde gördüğü ilgiye destek olan ShipEntegra, lojistiktesağladığı yüzde 50 indirim fırsatıyla rekabetin dozunu artırıyor. 6 Kasım-31Aralık tarihleri arasında geçerli olacak kampanyada; ShipEntegra paneliniüzerinden Etsy’de bulunan mağazanın entegrasyonunu tamamlamış ve entegrasyonuyapılan mağazadan gönderim yapılması gerekiyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ