Demokrat Zafer

Asena Tutar kırmızı halıda röportajlarını yaptıktan sonra ödülünü alacak!

Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan “Golden Orkide Awards Of The Year” ödül gecesine bölgenin başarılı tek kadın gazeteci ve muhabirine ödül ve sunuculuk için davet geldi. Muş bölgesinin tek kadın gazeteci ve muhabiri olarak çalışan Alparslan Diyarı Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Asena Tutar geceye hem başarı ödülünü almak için hem de kırmızı halı sunuculuğu için davet edildi.

4 Temmuz’da Yalova ’da düzenlenecek olan ödül gecesinde alanında başarılı 120 isim ödülleri ile buluşurken geceye birçok önemli medya kuruluşları davet edildi. Ödül gecesinde İstanbul Days Guide, Loca Dergisi, Avrupalı Bayan dergisi, Önce Vatan Gazetesi, Yeniçağrı Gazetesi, Alparslan Diyarı Gazetesi, Form Reklam Mimari (formdaistcom), Best Life Dergisi, Fırtına Haber gibi birçok medyanın yanı sıra gecede ulusal ve yerel ana akım medyada yerini alacak.

Alparslan Diyarı Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Asena Tutar, “ Bu yıl ilk kez düzenlenecek olan bu dev organizasyonda yer almanın sevincini yaşıyorum. Muş bölgesinde tek kadın gazeteci ve muhabir olarak anılmanın gururunu her zaman yaşıyordum. Bu tür davet ve ödüller motivasyon ve çalışmalarımız yönünde bizlere pozitif ayrıcalık katıyor. Doğu bölgesinde her alanda kadın olmak zor, ama kadın gazeteci olmak daha da zor. Katılacağım bu gecede ödülümü tüm kadınlar adına almak istiyorum” dedi.

Kariyerinde başarılı olan medya, spor, sinema ve kültür sanat dalında kişi ve kurumlara ödüllerin verileceği gecede sahne alacak olan Yeşil Kasaba & Mor Narpın gibi isimler yer alırken yıldız geçidi olan gecede birçok ünlü isimlerin yer alınacağı belirtildi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ