Demokrat Zafer

REFİK YILMAZ ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gemlik Belediye eski Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adaylığı için müracaatını yaptı. Gemlik’te 2011 ile 2019 yılları arasında başarıyla görev yapan Refik Yılmaz’ın adaylık açıklamasına partililer de yoğun ilgi gösterdi.

Ak Parti İlçe binasında adaylık dosyasını İlçe Başkanı Tevfik Yılmaz’a sunan Refik Yılmaz, “Gemlik için yeniden yola çıkıyoruz” dedi. Belediye Başkanlığı döneminde Gemlik’e önemli hizmetler ve yatırımlar yapan Refik Yılmaz’ı adaylık açıklamasında da sevenleri yalnız bırakmadı. Aday olması halinde, hizmet ve yatırımlara kaldığı yerden devam edeceklerini vurgulayan Refik Yılmaz, adaylık başvurusu konuşmasında da yaptığı çalışmaları, hizmet ve yatırımları bir kez daha anlatarak, Gemlik’in her zaman en iyi hizmeti hak ettiğini vurguladı.

Gemlik Belediye eski Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Refik Yılmaz, parti binası girişinde kendisi gibi belediye başkan aday adaylığı açıklaması yapan Ercan Barutçuoğlu ve Şamil Yiğit ile de sohbet etti. Ak Parti’nin Gemlik’teki Belediye Başkan aday adayları birbirlerine başarılar dilerken, partililer tarafından da alkışlandılar.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ