Demokrat Zafer

Yıldırım “Yüksel’di!” CHP Yıldırım Örgütü’nden Esnaf Hassasiyeti!

“Yıldırım İlçe Başkanımız Nihat Yeşiltaş ve yönetimi ile programımızı esnaf ziyaretleri ile tamamladık. Milletvekili arkadaşım Murat Emir’e katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” sözler CHP Bursa Milletvekili Prof. Dr. Yüksel Özkan’ın. Milletvekili Özkan; “20 yıllık kaotik bir şekilde yönetim şeklini benimseyen iktidarın ülkeyi getirdiği uçurum ulaştığımız son nokta dahi değildir! Saat başı gelen zamlardan yurttaşlarımız bunaldığı gibi ekonomisi entübe olan ülkemizi ayağa kaldıracak olan kadrolar hedefine inanmış CHP kadrolarıdır. Bursa’nın kıt kanaat imkanlarıyla ayakta kalmaya çalışan başta esnafımız olmak üzere yurttaşlarımızla buluştuk. Gelinen manzara erken seçim değil derhal seçimdir. Yurttaşın önüne gölgesinden korkup bahaneler uyduran iktidarın derhal sandığı koymasıdır.” dedi.

CHP Yıldırım İlçe Başkanı Nihat Yeşiltaş; “İlçe organizasyonumuzda bizlere eşlik eden Milletvekillerimiz sayın Murat Emir ve sayın Yüksel Özkan hocamıza teşekkür ediyoruz. 200 esnafı ziyaret ettik. Hepsi dükkan sermayesinin en az 4 katı kamu kurumları ve özel bankalara borçlanmış. Rafındaki malı satsa bir türlü satmasa bir türlü. Sattığı malın yenisi gelinceye kadar 4 kez gün içinde zamlanıyor. Ekonominin sayacı bozuldu. Seçim artık şart oldu.” dedi.

CHP Yıldırım kadın Kolları Başkanı Nigar Savaşkan Bölüker; “İlçe Örgütümüzle her hafta 2 kez mahalle mahalle arşın arşın geziyoruz, yurttaşlarımızı dinliyoruz. Gördüğümüz genel yapıda toplumun ekonomik nedenlerden dolayı ruh sağlığının giderek eksiye doğru sürüklenmesi. Bozulan ekonomi aile yapılarını da bozuyor. Çalışmalarımızı aileleri bir arada tutmanın çarelerini üretmekte yoğunlaştırdık.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ