Demokrat Zafer

KAYDER’de Efsane Yönetim Görevi Yeni Kadroya Davulla Zurnayla Devretti!

DAĞDER Genel Başkanlığı’na aday olarak ismini Bursa’nın duyduğu Büyükorhan’a bağlı Kayapa köyünün dernek başkanı Erdal Kadir ve Yönetimi mitingi aratmayan kongre ile devretti. KAYDER’in geçmiş döneme hizmetleri ile damga vuran başkanı Erdal KADİR; ”

“DERNEĞİMİZ KAYDER’DE YENİ BAŞKANIMIZ Mehmet Ege ABİMİZ OLDU. YENİ BAŞKANIMIZ VE YONETİM KURULUNU TEBRİK EDER BAŞARILAR DİLERİM..
✓ BÜYÜKORHAN KAYAPA KÖYÜ KÜLTÜR EĞİTİM YARDIMLAŞMA VE KALKINMA DERNEĞİ (KAYDER)’MİZİN 6. OLAĞAN GENEL KURULUMUZU GEÇTİĞİMİZ 5 DONEMDİR OLDUĞU GİBİ YİNE TEK ADAY’LI LİSTEYLE BİRLİK BERABERLİK İCERİSİNDE BÜYÜK BİR KATILIM VE COŞKU İLE GERÇEKLEŞTİRDİK..
✓ 2007 yılında yönetim kuruluna göreve başladığım, 2011 yılında kurucu ve onursal başkanımız, Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz abimizden devraldığımız bayrağı, 12 senedir onurla , özveriyle başkanlığını yaptığım, 4 senedir yönetiminde bulunduğum toplamda 16 yıl yılmadan, usanmadan hizmet etmeye çalıştığım KAYDER yönetim kurulu başkanlığını gün itibariyle bitirmiş bulunmaktayım.
✓ Yaptığımız genel kurulumuzda 12 yıldır başkan vekilliğimizi yapan, maddi manevi her zaman destek olan Mehmet Ege abimiz’e KAYDER başkanlığımızı devrettik. Derneğimizin yeni başkanı oldu. Hayırlı olsun tebrik eder başarılar dilerim.
✓ Genel kurulumuzda divan başkanlığı yapan DAĞDER önceki dönem başkanlarından Kağander başkanı Baymustafa Mustafa hocamıza, divan üyeliği yapan İşçider başkanı Ismail Doru abimize ve Karapınar mahalle muhtarı, Sarnıç dernek başkanı Mehmet Çakır abimize katkılarından ve katılımlarından dolayı teşekkür ederim.
✓ Genel kurulumuza katılan Büyükorhan Belediye Başkanı Ahmet Korkmaz abimize, DAĞDER genel başkanı Yaşar Türk başkan ve yönetimine, köy dernek başkanları, köy muhtarları, değerli dostlarımıza ve kıymetli köylülerimize çok teşekkür ederiz.
✓ 16 yıldır hizmet ettiğim STK’miz KAYDER ‘imizin bayrağını yukarılara çıkarmak için mücadele ettim, ekip arkadaşlarımız ile birlikte mücadele ettik. Derneğimizi sadece Kayapa köyümüzde ve İlçemizde köylülerimize hemşehrilerimize hizmet etmekle kalmayıp, Derneğimizi yaptığımız projelerle Bursa’mızda, ulusal ve uluslararası alanda en iyi şekilde temsil ettiğimize inanıyoruz. Çoğu dernek tabela dernekçiliğinin üstüne çıkamazken, yaptığımız birbirinden güzel projelerle Derneğimize vizyon atlatarak itibarını yükselttiğimize inanıyoruz. Birbirinden güzel projelere hep birlikte ekip arkadaşlarımız ile birlikte imza attık. Derneğimize dolgun bütçe ve Karacabey Gönü köyünde 2100m2 taşınmaz mülk tarlamızı kazandırmanın ve devretmenin mutluluğu içerisindeyim.
✓ Bu zorlu süreçte maddi manevi şahsım ve derneğimizin yanında olan aileme, yönetim kurulumuzdaki değerli yol arkadaşlarımıza, KAYDER kadın kolları başkanı Gülsüm Alparslan Çakırtaş ablamız nezdinde tüm ablalarım ve kardeşlerime, KAYDER gençlik kollarımızın birbirinden değerli gençlerimize, çok kıymetli köylülerimize, köy muhtarlarımıza, dostlarımız ve sponsorlarımıza, ismini sayamadığım birbirinden değerli dostlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim. Her zaman belirttiğim gibi söz konusu Kayapa ise gerisi teferruattır anlayışıyla derneğimizin, köyümün , köylülerim ve dostlarımın yanında olduğunu belirtmek isterim. İnşallah KAYDER ‘imizin çıtası daha da yükseleceğini en kalbi duygularımla inanıyorum. Değerli köylülerimiz lütfen derneğimize sahip çıkalım aidatlarımızı düzenli ödeyerek yeni başkanımız ve yönetimine destek olalım. Saygı ve sevgilerimle herkese sağlıklı günler dilerim…” dedi.
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ