Demokrat Zafer

Alfaltlı; Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfaltlı yayınladığı mesajında;

100 yıl boyunca yaşadığımız onca badireye rağmen, bölgemizde ve dünya üzerinde, soydaşlarımıza, dindaşlarımıza ve dünya mazlumlarına, el uzatabilecek, kucak açabilecek güce sahibiz.

Bunu, en çok, 100 yıl önce, sağlam temeller üzerine kurduğumuz ve hayatlarımız pahasına yaşattığımız Cumhuriyetimize borçluyuz.

Daha güçlü olacağız.

Türkiye Cumhuriyeti, bölgemizde örneklerine sıkça rastladığımız, “bahşedilmiş” ya da “kurdurulmuş” bir devlet değildir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin, kuruluş ve varoluş hikayesinin her sayfasında, şehitlerimizin kanı, annelerin ve evlatların gözyaşı bulunur.

Vatanımıza, devletimize, milletimize ve inançlarımıza bağlılığımız, binlerce yıl, hür ve bağımsız bir şekilde yaşamamızı sağladı.

Vatanımıza, devletimize, milletimize ve inançlarımıza bağlılığımızı devam ettirdiğimiz sürece, devletimizi sonsuza dek yaşatacağız.

Cumhuriyetimizin 100. kuruluş yıl dönümünü ve Aziz Milletimizin Cumhuriyet Bayramını; dünya üzerindeki mazlumlarının acılarının son bulmasına, birlik ve beraberliğimizin daim olmasına vesile olması dileklerimle kutluyorum.

Başta, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere, varlıklarını devletimizin ve milletimizin varlığına armağan eden tüm şehitlerimizi, gazilerimizi, rahmetle ve saygıyla yad ediyorum.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ