Demokrat Zafer

Pedallar, Cumhuriyet’in 100. yılı için bu kez İzmir’de dönecek

Türkiye’nin en büyük amatör yol bisikleti yarışı Granfondo’nun Ankara ve İstanbul’dan sonra üçüncüsü ve yılın son etabı 22 Ekim Pazar günü İzmir’de düzenlenecek. Büyük yarışın öncesinde İzmir Valiliği himayesinde düzenlenen Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında halk sürüşü gerçekleşecek.

Türkiye’nin en büyük amatör yol bisikleti yarışlarından biri olan Granfondo, 22 Ekim Pazar günü İzmir’de yapılacak. Yurt içi ve yurt dışından, binin üzerinde amatör bisikletlinin katıldığı yarış öncesinde İzmir Valiliği himayesinde Cumhuriyet’in 100. yıl kutlamaları kapsamında halk sürüşü gerçekleştirilecek. 21 Ekim Cumartesi günü düzenlenecek halk sürüşüne İzmir Valisi Sayın Süleyman Elban ile T.C. Gençlik ve Spor Eski Bakanı Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu da katılarak, pedal çevirecek.

21 Ekim’deki halk sürüşünün başlangıç noktası Bostanlı Demokrasi Meydanı olacak ve saat 11:00’de start alacak; 1 saatlik pedallamanın ardından saat 12:00’de Alsancak Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak.

22 Ekim saat 08:00’de Konak Cumhuriyet Meydanı’ndan start alacak Granfondo İzmir Amatör Yol Bisikleti Yarışı uzun ve kısa olmak üzere iki parkurdan oluşuyor. Yaklaşık 3 saat sürecek olan yarış sonunda genel klasmanın yanısıra kadın, erkek ve yaş gruplarına göre ödüller sahiplerini bulacak.

Her iki yarış için de https://hadikaydol.com/ üzerinden kayıt yaptırmak gerekiyor. Kayıtlar yarış gününe kadar devam edecek.

21 Ekim Cumartesi: Cumhuriyetin 100. Yılı için Pedallıyoruz Halk Sürüşü

Başlangıç Noktası       : Bostanlı Demokrasi Meydanı

Bitiş Noktası                 : Alsancak Cumhuriyet Meydanı

Başlangıç Saati           : 11:00

Bitiş Saati                   : 12:00

22 Ekim Pazar: Granfondo İzmir

Başlangıç Noktası       : Konak Cumhuriyet Meydanı

Başlangıç Saati           : 08:00

Bitiş Saati                   : 12:00

Ödül Töreni                : 12:30 – 14:30

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ