Demokrat Zafer

Saadet Bursa’dan Gelecek’e Ziyaret! “Bursa’nın Sigortasıyız!”

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan ve yönetimi, Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Fuat Kadıoğlu ve yöneticilerini ziyaret etti. Ziyarette Saadet Parti Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı İkram Akkaya ile Gelecek Parti Nilüfer İlçe Başkanı Can Kavcın’da bulundu.

Saadet Partisi Bursa İl Başkanı Ali Osman Karahan; “Önümüzdeki dönemde kritik bir 2024 Mahalli İdareler Seçimleri’ne giriyoruz. Biz parti olarak her koşul için hazırlığımızı planladık. Bursa’nın ihtiyaçlarını raporladık. 21 yıldır kesintisiz ama 2016’dan beride başka partilerden destek almadan koltuklarını koruyamayan iktidarda kalan partinin oy oranının yüzde 17 oranında eridiğinin farkındayız. Bursa bu anlayıştan mutlaka bu önümüzdeki seçimde kurtulmalıdır!” dedi.

Gelecek Parti Bursa İl Başkanı Fuat Kadıoğlu; “Belki ve keşke dememek için çıktığımız siyaset yolunda geçen süre içerisinde önemli kazanımlar elde ettik. Vatandaşımız artık bizlerden farklı birşeyler bekliyor. Saha çıktığımızda vatandaşımızın gözünün içine baktığımızda biz bunu açıkça görebiliyoruz. Daima ileri diye partinize bir hedef koyduysanız bunu azim ve kararlılıkla yapmalı ve başarmalısınız. 2024 Mahalli İdareler Seçimleri ülkenin kurtuluşu için bir milat olacaktır. Yerel Seçimler için bizde hazırlıklarımızı planladık. Önümüzdeki günlerde bunu kamuoyu ile paylaşacağız!” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ