Demokrat Zafer

DSP Bursa Örgütü; “İlimizde Yaşayan Yurttaşlarımız İçin Üzerimize Düşen Sorumluluğu Almaya Hazırız!”

DSP Bursa Örgütü bir tandan belediye meclis adaylarını açıklarken diğer taraftan da STK ziyaretleri sürdürüyor. Gürsu’nun en çok üyeye sahip STK’nı ziyaret eden DSP Bursa Örgütü temaslarını sıklaştırdı. Gürsu Muşlular Derneği Başkanı Mehmet İsa Sevinç ve yönetimini ziyaret eden DSP Bursa İl Yönetimi “Gürsu” hakkında hazırlanan dosyayı Başkan Sevinç’ten teslim aldı. DSP İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı; “İlçedeki temaslarımızı sıklaştırdık. Gürsu’ya da zaman zaman medyaya yansıyan sıkıntıları yerinde görmek için geldik. Ziyaretlerimiz kapsamında Gürsu Muşlular Derneği’ni de ziyaret ederek diğer ilçelerimize nazaran minimum düzeyde yaşanan bazı durumlar hakkında da bilgi sahibi olduk. DSP ülkenin sigortasıdır.” dedi.

Gürsu Muşlular Derneği Başkanı Mehmet İsa Sevinç; “Bir partinin Bursa’daki tüm organlarıyla bizleri ziyaret etmesinden mutluluk duyduk. İlçemizde günlük hayatta herkesin yaşayabileceği sıkıntıları ilçe dinamikleriyle birlikte neredeyse sıfıra indirdik. Büyükşehir Belediyesi ve Hükümet kanadıyla ilçemize bir Kültür Kompleksi yapılması bu yatımın bölgemize tesisi bizler için hayati önem taşımaktadır. Dileriz ki; önümüzdeki Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri buna vesile olur.” dedi.

DSP İl Örgütü “Belediye Meclis Üyelikleri Başvurularını” yapmış olduğu “Genişletilmiş İl Divanı Toplantısında” aldı. DSP İl Başkanlığında yapılan tanıtımda Osmangazi’den Ümit Çelebi, Tülay Armağan ve Hatice Çay, Nilüfer’den Deniz Muazzez Karslı, Mudanya’dan Mustafa Demir meclis üyeliği için adaylık başvuru dosyasını İl Başkanı Hüseyin Cahit Akıncı’ya teslim etti. İl Başkanı Akıncı; “Çalışmalarımızı yoğunlaştırdığımız bu dönemde Ecevit Gönüllülerinin talepleri bizleri mutlu etmektedir. Genel Merkezimizin verdiği yol haritası ile Bursa’yı dağ taş ova demeden geziyor yurttaşlarımızın sorunlarını an ve an takip ederek çözmeye çalışıyoruz. Ecevit ruhunu Bursa ile buluşturacağız.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ