Demokrat Zafer

FINISH VE BEKO İLE ÜST SEVİYE HİJYEN ve TASARRUF

Türkiye’nin lider bulaşık makinesi deterjanı Finish’in bugüne kadarki en güçlü ürünü Yeni Quantum Ultimate ürünü ile HijyenMax teknolojisine sahip Beko bulaşık makinesi ortak çözüm için bir araya geldi. Doğadan ilham alan Beko bulaşık makinesindeki HijyenMax teknolojisi, buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle virüs ve bakterilerin %99,99’unu yok ederek maksimum hijyen sağlarken, sudan geçirmeye gerek bırakmayan Finish Quantum Ultimate ile 57 litre su tasarruf edilebiliyor.

Türkiye’nin suyunu korumayı misyon edinen Finish’in, bugüne kadarki en güçlü ürünü olan Quantum Ultimate, bulaşıkları makineye dizmeden önce sudan geçirmeye gerek kalmadan saatlerce beklemiş lekelerin, yağ artıkları ve kurumuş kalıntıların üstesinden gelerek bulaşıkları tamamen temizliyor. Ürün mükemmel parlaklık, derin temizlik ve yağ sökücü gücü ile dikkat çekiyor.

HijyenMax teknolojisine sahip, buhar ve ekstra sıcak durulamanın gücüyle virüs ve bakterilerin %99,99’unu yok eden Beko bulaşık makinesi üst seviyede hijyen sağlıyor.

Finish ve Beko, su tasarrufu ve hijyen teknolojisinde yeni bir dönem başlatıyor.

Bilgi notu: HijyenMax teknolojisine sahip Beko Bulaşık Makinesinde 164 dakika süreli Yoğun 70°C / Süper 70°C programının HijyenMax fonksiyonu ile çalıştırılması koşulunda; Escherichia coli, Candida albicans ve Staphylococcus aureus bakterilerininin ve Adenovirus type 5, Murine Norovirus, Poliovirus type 1, Bovine Coronavirus virüslerinin %99,99’unu öldürmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ