Demokrat Zafer

‘ALTIN MELEK’, ADALET TEMSİLCİSİ’ NİN KİM OLDUĞUNDAN ‘EMİN’.

Her yıl medya, sanat ve iş dünyasının en iyilerinin ödüllendirildiği, büyük ilgi gören, 7. Etap Altın Melek Ödülleri, 5 Ekim 2022 gecesi gerçekleşen organizasyonda, yine birbirinden ünlü isimleri ödüllendirirken; geçmişi mesleki başarılarla dolu, alanında yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren, güçlü enerjisi ve şıklığı ile dikkatleri üzerine çeken, birçok ünlü ismin yakından tanıdığı, deneyimli ve başarılı genç hukuk adamı, ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ geceye renk kattı.

HABER SEDAT SARIKAYA

Birçok başarıya imza atarak, uluslararası ve ulusal, tüm basın ve TV dünyasının da dikkatini çeken, daha önce bir çok ödüle layık görülen ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, “YILIN EN İYİ HUKUK ADAMI” ve “YILIN EN İYİ ÇIKIŞ YAPAN HUKUK ADAMI” ödüllerinden sonra, şimdi de, “YAŞAM BOYU HUKUK ONUR ÖDÜLÜ” nü aldı. Altın Melek Ödülü, onun olmalıydı ve oldu.

Ödül konuşmasıyla dikkat çeken ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’ ın sözleri şöyleydi;

“- Bugün burada, beni bu ödüle layık gören herkese, sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum. Daha adil, daha refah bir Türkiye için, gerekli olan adaletin ve kutsal savunma hakkının bir temsilcisi olarak; layıkıyla hizmet vermek ve bunun için ödüllendirilmek, gerçekten çok anlamlı, çok özel ve mutluluk verici. Bu sebeple; ödülümü, daha özgür, daha adil bir Türkiye düşleyen ve adalete inanan herkes adına alıyor ve tüm konukları, saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

Konuşma sonrası, basın mensuplarının ilgi odağı olan ve onların sorularını yanıtlayan ‘Av. Dr. Mehmet Emin TATLIPINAR’, gece için hazırlanan özel şovları seyrettikten sonra geceden ayrıldı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ