Demokrat Zafer

Hürriyetliler; Adaleti Bu Dünyada Sağlamak Zorundalar!

Karacabey’e bağlı Hürriyet Köyü sakinleri, belediye tarafından tapulu 6 bin dönüm arazilerinin parsellenerek satılmasına karşı Erdoğan’a gitmişlerdi. Türkiye’nin gündemine oturan görüşmede Erdoğan talimat vererek sorunun çözülmesini istemişti.

Erdoğan ile görüşmeleri sonrasında mücadeleleri kamuoyunda daha yüksek sesle duyulan Hürriyet köylülerinin taleplerine henüz karşılık veren olmadı. Konuya dair Hürriyet Köyü Gençlik ve Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Bayram Efe bir açıklama yayınlayarak, AK Partili Karacabey Başkanı Ali Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatını dinlemediğini öne sürdü.

Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta sonu Bursa’daki ziyaretinde Ali Özkan’a ve AK Partili siyasilere yönelik sorularına cevap alamadığını açıklayan Bayram Efe; “Devletin “Adaleti” tesis etmesi elzemdir. Siyasiler adaleti sürdürülebilir hale getirmesi için şimdi tüm milletvekilleri ve Bursa’daki tüm siyasi partileri göreve davet ediyorum. Bu dünyada helalleşmek istiyoruz. Tapularımız iade edildin.” dedi.

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI - 1 YORUM
  1. Nermin Telsizci dedi ki:

    Tapulu malın belediye tarafından el konularak satılması nasıl bir hukuk ve mantık uygulaması. Ele tutulur açıklaması olamaz. El konulan arazilerin iade edilip satılanlarında hak sahiplerine ödenmesi gerekir. Adalet bunu gerektirir.

BİR YORUM YAZ