Demokrat Zafer

EMSAN, AMBİYANS EV VE MUTFAK ÜRÜNLERİ İHRACAT FUARI’NDA YERİNİ ALDI

EMSAN GENEL MÜDÜRÜ HAKAN ZİHNİOĞLU: “TÜKETİCİNİN ALIM GÜCÜNÜ DESTEKLEYEBİLMEK İÇİN YAPTIĞIMIZ KAMPANYALAR YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR”

Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde gerçekleşti. 50. yılını kutlayan Türkiye’nin güçlü markası Emsan, geniş ürün yelpazesi ile fuarda yerini alarak beş yeni koleksiyonunu da ilk kez görücüye çıkardı.

Emsan, 31 Ağustos-3 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi (İFM)’nde gerçekleşen Ambiyans Ev ve Mutfak Ürünleri İhracat Fuarı’nda koleksiyonlarını ziyaretçiler ile buluşturdu. Dört gün süren fuarda geniş ürün yelpazesini ziyaretçilerin beğenisine sunan Emsan, Diagon, Swiss Crystal, Artisan, Babil ve Infancy koleksiyonlarını da fuarda ilk kez görücüye çıkardı.

Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu: “Fuarda 845 ürünümüzle yer aldık”

Fuarlar değerlendirmesinde bulunan Emsan Genel Müdürü Hakan Zihnioğlu, “Hem yeni satış kanalları açması hem de yeni ticaret fırsatları sunması açısından çok değerli bir fuardı. Fuarda Türkiye’nin dört bir yanından ziyaretçilerimiz oldu, markamızı satan mağazaların temsilcileri ve birçok bayimiz bizi ziyaret etti. Türkiye’de ekonominin ciddi anlamda hareketli olduğu bir döneme giriyoruz. Son dönemde döviz kurlarında yaşanan artışlar sebebiyle fiyatlardaki değişiklikleri minimum oranda yansıttığımız için ürünlerimize olan ilgi büyük. Tüketicinin alım gücünü destekleyebilmek için birçok üründe yaptığımız kampanyaları mağazalar ilgiyle izlediler. Fuarda Emsan ailesi olarak yemek ve sofra takımlarından mutfak gereçlerine ve içecek hazırlama gruplarına kadar 845 ürünümüzle yer aldık. İddialı beş yeni koleksiyonumuzu da fuarda ilk kez görücüye çıkardık. 1957 yılında kurulan ve farklı markalar altında Türk Porselen pazarına ürettiği seçkin ürünlerle damga vuran İstanbul Porselen’i 2022 yılından satın aldık. Fuarda İstanbul Porselen’in en yeni ürünlerini de sergiledik. Fuar bizim için oldukça verimli geçti” dedi.

İddialı ürün grupları

Emsan, beş yeni koleksiyonunu da fuarda tanıttı. Tasarımı, ısıyı eşit dağıtan özel kanalları ve yanmaz yapışmaz döküm yapısı ile mutfakların demirbaşı olacak olan Diagon Serisi; Babil’in efsanevi asma bahçelerindeki çiçeklerin motifleştirilmesi ile ortaya çıkan Babil Serisi; üstün yapışmazlık, dayanıklılık özellikleri ile öne çıkan

Swiss Crystal Serisi; isminde, işçiliğinde ve felsefesinde zanaatkârlık taşıyan Artisan Koleksiyonu ve alışıla gelmiş yılbaşı renklerinin dışına çıkarak tasarlanan Infancy Koleksiyonu fuarda büyük beğeni topladı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ