Demokrat Zafer

SINC POP’UN BAŞARILI İSMİ ALBİN HASANİ ‘BİR BAŞIMA’ TEKLİSİ İLE SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Arnavut kökenli genç sanatçı Albin Hasani, yeni teklisi ‘Bir Başıma’yı Garaj Müzik etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımladı. Prodüksiyon anlayışını çeşitlendirip analog synthesizer motifleriyle şekillendirdiği müziğin geniş kitlelerin kucaklaması sağladı.

Haber Sedat Sarıkaya

Diskografisinin en yenisi ‘Bir Başıma’nın söz müzik ve düzenlemesinde kendisi imzasını attı. Fazlasıyla 80’ler unsurları barındıran “Bir Başıma”, melankolik sözleri ve heyecanlı müziği ile A-ha ve Depeche Mode birleşimi olan bir Disco/Pop şarkısı. Sonunun farklı olacağını düşünsek bile her aşk hikayesinin bir ayrılık ile bittiğini anlatan bu şarkı, herkesin umutsuzca peşinden koştuğu o mükemmel aşkın aslında hayal kırıklığı dolu ve yorucu bir yolculuk olduğunu farkındalığını anlatıyor.

Söz & Müzik: Albin Hasani Düzenleme: Albin Hasani

Bir Başıma Geldim gördüm aldım diyemem Kendime de pek fazla söz veremem fakat Gelir günüm herkes gibi bekleyemem Bu kadarı fazla hiç hazmedemem Sar başa Hadi geri sar Güldük geçtik Yetti bu kadar Geldim gördüm aldım diyemem Bu kadarı fazla hiç hazmedemem Yine kaldım bir başıma ben Acılarım en kesik derinden Yine sardım en geriye ben Yine ben Ah bu ben Ölüm gibi acı Dilimin ucunda Bıraktığı tadı Beni böyle hatırla Uzun düşünürüm Uykusuz bütün günüm Hayır bu olamaz Tüm rüyalarım bütün Sar başa Hadi geri sar Güldük geçtik Yetti bu kadar Geldim gördüm aldım diyemem Bu kadarı fazla hiç hazmedemem Yine kaldım bir başıma ben Acılarım en kesik derinden Yine sardım en geriye ben Yine ben Yine kaldım bir başıma ben Acılarım en kesik derinden Yine sardım en geriye ben Yine ben Ah bu ben  Yine kaldım bir başıma ben Acılarım en kesik derinden Yine sardım en geriye ben Yine ben Yine kaldım bir başıma ben Acılarım en kesik derinden Yine sardım en geriye ben Yine ben Ah bu ben 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ