Demokrat Zafer

Büyük Taarruz ; Türk Yurdunda Türk’ün şah damarına uzanmış elleri kırıp attığımız o kutlu mücadelenin adıdır!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Cihat Gazi Zafer Haftası ve Büyük Taarruz ile ilgili yaptığı basın açıklamasında; “Büyük Taarruz ; Türk Yurdunda Türk’ün şah damarına uzanmış elleri kırıp attığımız o kutlu mücadelenin adı.

İşte Gazi Mustafa Kemal in Kocatepe’den yönettiği , 26 Agustos sabahı topçu atışları ile başlayıp hemen ardından Türk askerinin Yunan işgalcileri süngü mücadelesi ile Tınaztepe’den temizleyerek ilerlediği bu mücadelenin 101. Yıldonumu Türk Milletine kutlu olsun.

Genel başkanımız sayın Prof.Dr. Umit Özdağ’ın başlatmış olduğu Bayrak Nöbeti, tüm yurtta olduğu gibi Bursa’da da Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı’na bağlı gençlik kolları tarafından gerçekleştirilmektedir.


Taarruzun başladığı gün ve saat olan 26 Agustos sabah 5:30 vaktinde Bursa’da bulunan Atatürk Anıtı’nda başlayan bayrak nöbeti 30 Agustos Zafer Bayramı’na kadar devam edecektir.

Bu vesile ile başta başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi minnet ile anıyor ve onun deyişi ile bir kez daha haykırıyoruz, “Bu memleket, tarihte Türk’tü, hâlde Türk’tür ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır”
Cihat Gazi
Bursa İl Başkanı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ