Demokrat Zafer

30 AĞUSTOS’DA HILTON DALAMAN’DA EGE RÜZGARI ESECEK

Türk pop müziğinin sevilen ismi Ege, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Hilton Dalaman sahnesinde alacak. Sevilen şarkılarını Hilton Dalaman misafirleri için seslendirecek olan Ege, eşsiz performansıyla unutulmaz bir geceye imza atacak.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı görkemli bir kutlama ile karşılayacak olan Hilton Dalaman Resort & SPA; 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı Ege konseri, Zafer korteji ve gün boyu sürecek olan gösteri ve sahne şovlarıyla taçlandıracak. Bu özel günde unutulmaz bir programa imza atacak olan Hilton Dalaman, Zafer Bayramı kapsamında gerçekleştireceği programlarıyla misafirlerine unutulmaz bir bayram deneyimi yaşatacak.

Sade ve yalın bir stille tasarlanmış geniş odaları ile lüks ve konforu doğayla iç içe deneyimleme şansı sunan Hilton Dalaman, tüm stres ve yorgunluğunuzu geride bırakabileceğiniz huzur dolu bir atmosfer vaat ediyor. Tamamı havuzla çevrili, kendine ait özel iskelesi ve bahçesi bulunan, misafirlerin tüm konforu düşünülerek hazırlanmış Göl Evleri ile de kişiye özel tatilin en eşsiz halini sunan Hilton Dalaman, müzikten gastronomiye her zevke hitap edecek birbirinden özel alternatifler sunuyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ