Demokrat Zafer

SEAMLESSTANCE İLE RENK ŞİFRELERİ !!!

“Renk Analizi Akımı” son yıllarda tüm dünyada çok popüler oldu. Buna bağlı olarak “İnsanların doğru rengi giydiği zaman daha iyi gözüktüğü” felsefesinden yola çıkarak filmler, reklam afişleri, moda dünyasındaki çekimler ve defileler de hep “kişilerin kendi doğru rengine” göre yapılmakta. Türkiye’de bu konu ile ilgili en önemli isim olan Renk Uzmanı, Yazar Zeynep Tarhan Muslu, “Renk analizi” yapıp kişilerin doğru rengi bulmalarını sağlayıp bundan sonra bu renkleri giymelerini öneriyor.  

Seamlesstance’in organize ettiği, “Renk Analizi&Şifreleri Atölyesi”nde kendilerini en iyi gösteren renkleri keşfederek harika bir deneyim yaşayan katılımcılar, sağlıklı Overdose kurabiyeleri ve devamında FENZ restoranın şefi Tolga Bozok’un bugüne özel hazırladığı leziz menü, renkli kokteyller ve keyifli sohbet ile atölyeyi tamamladılar.

Zeynep Tarhan Muslu, katılımcılara, “Renk şifresi tekniğini temel alarak güçlü renkleri ile doğal güzelliklerini renk tonları aracılığıyla nasıl öne çıkarabileceklerini ve bu şekilde kalabalıklar içinde biricik stilleri ile nasıl fark edilebileceklerini” anlattı. Doğru renk kullanımı, kişinin aktardıklarının hatırlanmasından imajının akıllarda yer etmesine kadar birçok konuda etkili oluyor ve özünde var olan güzellik imza renkleri ile parlatılıyor!

Atölyede katılımcılar, Seamlesstance’in geniş renk yelpazesi içinde kendi renklerini keşfederek birbirinden canlı ve pastel renk tonları arasından kendilerine en iyi eşlik eden renk tonlarında parçaları buldular.

Tamamen yerli üretim olan markanın kurucusu genç kadın girişimci Selen Alaftargil. “İcatlar, ihtiyaçtan doğar ilkesinden” etkilenerek yola çıkan Seamlesstance, var olan bütün tabuları yıkmayı amaçlıyor. Adını özel bir dokuya sahip olan ve tekstilde sıfır atık sağlayan sürdürülebilirlik için çok önemli olan ‘’Seamless’’ adı verilen dikişsiz örgü tekniğinden alan Seamlesstance, etkileyici dokusunun yanında büyüleyici tasarımlar da ortaya çıkarıyor. Spor-şık anlayışını merkeze alan Seamlesstance; zarif, göz alıcı, sportif, dingin ve ikinci ten hissi veren ürünleriyle kadınların özgürlüğüne özgürlük katarak sonsuz hareket alanı ve rahatlık sunuyor.

Seamlesstance, ürünlerini antibakteriyel özelliği taşıyan iplikler ile üretiyor ve sağlıklı giyim imkanı sağlıyor. Ekstra yüksek bel taytlar, tayt-crop top takımlar, alttan veya üstten ayarlanabilen dekolteli croplar, spor tulum modelleri ile sağladığı rahatlık ve tasarım özellikleri sayesinde kadınların vazgeçilmezi oluyor.

Seamlesstance koleksiyonlarının tüm parçaları, kadınların günün her saati sosyalleşecekleri alanlara göre stillerini kolayca değiştirebilmelerine ve karıştır & eşleştir yapabilmelerine olanak sağlıyor. Tasarımlarının çarpıcılığı detaylarındaki dokunuşlarda gizli olan ürünler, sadece birkaç aksesuarla kombinleyerek geceye de hazır hale getirilebiliyor. Seamlesstance’ın size tabuları yıkarken ışıldama şansı sunması için tek yapmanız gereken kendi Seamlesstance’ınızı seçmeniz!

www.seamlesstance.com

https://www.instagram.com/seamlesstance/?hl=en

 

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ