Demokrat Zafer

Renklerin ve desenlerin gücü adına!

NAIA ISTANBUL markasının tasarıma bakış açısını evlere ve yaşam alanlarına yansıtan özel koleksiyonuyla NAIA HOME, bohemin en lüks ve dinamik halini benimseyen genç bir marka. ‘Özgür ruhlu insan’ anlamına gelen NAIA, mekanlara karakteristik, enerjik ve dinamik dokunuşlar yapmak için bu kez NAIA HOME markasıyla aramızda. Baharı renkli, dinamik ve enerjik koleksiyonuyla karşılayan NAIA HOME’un çiçek desenli, romantik, pastel tonlarındaki aksesuarlarıyla yaşam alanlarına canlı ve güçlü bir atmosfer kazandırabilirsiniz.

Şıklığı ve ışıltısıyla ilham veren moda markası NAIA ISTANBUL, 2021 yılında kendi karakterini ve renklerini yansıttığı yeni ev koleksiyonu için ‘NAIA HOME’ markasını yaratmış. Markanın kurucusu olan iki ortak Ceren Usta ve Gizem Şen, yıllardır hayalini kurduğu tasarımlarını gerçeğe dönüştürerek, NAIA HOME için NAIA’nın tasarım anlayışını yansıtan boho-chic bir seçki hazırlamış.

Bohem yaklaşımı lüks materyaller ve ince işçilikle buluşturarak yaratılan boho-chic stil, aslında yaratıcı, renkli ve özgür bir yaşam tarzının habercisi… Bu deneyimsel, eklektik, rahat, şık ve renkli dekorasyon stiliyle yaşam alanlarınıza tazeleyici dokunuşlar katabilirsiniz.

“Temelinde özgürlük olan ve kadınları destekleyen bir marka yaratmak istiyorduk. Uzun araştırmalarımız sonucu özgür ruhlu insan anlamına gelen ‘NAIA’yı kurduk. 2019 yazında çanta tasarlayarak başladığımız bu yolculuğa kıyafetleri de ekleyerek çoğaldık. Şimdi ise NAIA HOME ile bambaşka bir maceraya adım atıyoruz.” sözleriyle markanın yolculuğuna değinen ekip, NAIA HOME’u hayal ederken, özenle üretilmiş ve görünce anında mutlu edecek parçaların tek bir çatı altında olmasını istemiş. Etnik ve biraz da modern bir yaklaşımla, ‘ilk görüşte aşk’ etkisi yaratacak niş parçaları online alışveriş rahatlığında sunan www.naiahome.co, Haziran 2021’den beri aktif.

Özünde bol renk ve enerjik tasarımlar olan NAIA HOME, Arnavutköy’de bulunan showroomun tadilatı sırasında her şeye NAIA’dan bir dokunuş katacak özel tasarımların peşinde kendilerini bulmalarıyla ortaya çıkmış. Yani aslında marka da koleksiyon da bu tadilat sırasında ortaya çıkan ürünleri gördükçe doğmuş.

NAIA HOME, markanın enerjisi yüksek tasarım anlayışının devamı niteliğinde, gördüğünüzde bu ruhu doğrudan hissedeceğiniz ürünlerden oluşuyor. Örneğin, birçoğu elde dokunan ve devamı olmayan kumaşlarla üretilen Chloris yastıklar, NAIA HOME’un etnik ve lüks anlayışını yansıtan eşsiz ürünler. Yine Hindistan’dan gelen el işi yatak örtüleri, elde yağ boyama tekniğiyle boyanan ‘Grace Runner’ gibi pek çok ürün, Türkiye’de benzeri bulunmayan bir ev tekstili deneyimi sunarak, tasarım süreçleri nedeniyle ‘one of a kind’, yani başka bir benzeri daha olmayan ürünler olarak koleksiyonda yerini almış. Bunun dışında mobilyaların hepsi yine cesur kumaş seçimleriyle sektörün dışında bir çizgide kendine yer buluyor.

Yakın zamanda koleksiyonunu genişletmeye hazırlanan NAIA HOME, karşımıza ev tekstili ve mobilya serisini zenginleştirerek çıkacak. Yine özel kumaşlardan üretilen etnik dokulu ürünler ile ipek kadifeler koleksiyona eklenecek. Bunun dışında NAIA HOME’un kendi üretimi olan parçaların yanında, NAIA‘nın küratörlüğünde çeşitli yerlerden toplanan antikalar veya eski vintage ürünler ile farklı markalardan seçilen tasarım ürünleri de koleksiyonlarına eklemek isteyen marka, keyifli ve eklektik mekanlar yaratmaya devam edecek.

naiahome.co

Arnavutköy Mah. Bakkal Sokak No:9 Beşiktaş İstanbul

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ