Demokrat Zafer

TİMEF Başkanı Şakir Gürel: “GAZETECİLER; MİLLETVEKİLİ ADAYLIKLARINDA YİNE YOK SAYILDILAR…”

TİMEF Başkanı Şakir Gürel, 14 Mayıs genel seçimleri için aday olan gazetecilerin siyasi partilerce tercih edilmemesini eleştirdi.

Başkan Gürel’in açıklaması şöyle:
“Önümüzdeki 14 Mayısta gerçekleşecek seçimler için siyasi partiler Milletvekili Aday Listelerini YSK’na teslim ettiler. Gördüğümüz ve gözlemlediğimiz; başta Ak Parti olmak üzere, çoğu siyasi partilerin aday adaylarında ve tabanlarında büyük hayal kırıklıkları yaşanıyor. Bizim üyemiz olan Anadolu’daki meslektaşlarımız listelerde yok, olan bir kaç meslektaşımız da seçilebilecek yerlerde değil.
Sevgili meslektaşlarım, “partimizin Milletvekili Adayı olamadık” diye üzülmüyorlar, üzülmeyecekler, üzülmesinler. Zira meslektaşlarımızın her biri siyasi ikbal için değil, öncelikle hemşehrileri ve meslektaşlarına, mesleklerine hizmet etmek, katkı sunmak için aday adayı oldular.

Siyasi partiler aday göstermeseler de, onlar bizim dostlarımız, gönüllerimizin vekilidirler. Bu seçimlerdeki adaylık yarışında bir kez daha gördük ki, bizim daha çok mesleki dayanışmaya, birbirimize daha çok destek ve yardımcı olmaya ihtiyacımız var. Siyasi Parti taassubunu kırmak, mesleğimize ve meslektaşlarımıza siyaset marifetiyle hizmet kapısını aralamak, ancak bu şekilde mümkün görünüyor.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ