Demokrat Zafer

CW Enerji IDEF’te savunma sanayine yönelik geliştirdiği ürünlerini sergiledi

  • Güneş enerjisi sektöründe elde ettiği başarılı çalışmaları savunma sanayisine de taşıyan CW Enerji, dünyanın en büyük savunma sanayisi buluşmalarından biri olan 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF’23) geliştirdiği ürünlerini sergiledi.

Güneş enerji sistemleri üreten teknoloji firması olan CW Enerji, savunma sanayisine yönelik geliştirdiği ürünleri dünyanın en prestijli savunma sanayi fuarları arasında yer alan 16’ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı’nda (IDEF’23) ziyaretçilerle buluşturdu.

25-28 Temmuz 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuar hakkında açıklamalarda bulunan CW Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Tarık Sarvan, yerli ve milli savunmaya destek olma amacıyla fuarda yerlerini aldıklarını söyledi. Sarvan, savunma sanayinin ihtiyacı olan enerjiye köklü çözümler sunmayı hedeflediklerini belirterek, “AR-GE çalışmalarımız sonucu geliştirdiğimiz savunma sanayisine yönelik ürünlerimizi ‘CW Defence’ olarak tek çatı altında topladık. CW Defence olarak, savunma sanayi sektörüne özel sürdürülebilir ürün ve hizmetlerimiz ile ön plana çıkmayı hedefliyoruz. Kara, hava kuvvetleri ve donanmalar için yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarından biri olan güneş enerjisi ile savunma sistemlerini geliştirme ve üretme konusunda küresel teknoloji olabilme hedefi ile yola çıktık” dedi.

Yeni teknolojileri bünyemize katmaya devam edeceğiz

Fuarda mobil askeri enerji üretim sistemlerinden mobil enerji depolama sistemlerine, güvenlik sistemlerinden sert arazi koşullarına dayanıklı güneş panellerine kadar geliştirdikleri birçok ürünü sergilediklerini ifade eden Sarvan, ziyaretçilerin yoğun ilgisi ile karşılaştıklarını kaydetti. Sarvan, yenilikçi ve fark yaratan çalışmalarını katılımcılarla bir araya getirdikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, “Fuarda hem geliştirdiğimiz ürünleri hem de yapabileceğimiz projeleri ulusal ve uluslararası katılımcılara anlattık. IDEF, savunma sanayisine yönelik katıldığımız ilk fuar. Bu nedenle bizim için oldukça önemli. Bundan sonra savunma sanayinin gelişimine katkı sağlayacak her türlü organizasyonda yer almaya özen göstereceğiz” diye konuştu.

Savunma sanayisine katkıda bulunmaya devam edeceğiz

Deneyimli mühendis kadroları ile ihtiyaca uygun çözümler sunduklarını belirten Sarvan, şöyle devam etti: “CW Defence olarak, güneş enerjisi sistemleri ve depolama çözümleri sunmanın yanı sıra talebe özel ürün, hizmet ve proje geliştiriyoruz. Yerli ve milli savunma sanayisine enerji sektöründeki elde ettiğimiz bilgi ve tecrübeler ile katkıda bulunmaya devam edeceğiz.”

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ