Demokrat Zafer

EMEKLİLER BURSA’DAN TEPKİ VERDİ…

Ekonominin bütün olumsuz faturasının emeklilere kesildiğini ifade eden Türkiye Emekliler Derneği Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, emeklilerin açlığa mahkum edildiğini söyledi.

VİCDANLARA SESLENİYORUZ

“Vicdanlara sesleniyoruz” sloganıyla başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer tüm siyasi parti liderleri ve milletvekillerine mektup, telefon, fax ve sosyal medya üzerinden seslerini duyurmaya çalışan Türkiye Emekliler Derneği, her platformda emeklilerin acil çözüm bekleyen sorunlarını dile getiriyor.

SEÇİM BİTTİ, EMEKLİLER UNUTULDU

Bursa Fomara Meydanı’nda stand açarak emeklilerden imza toplayan TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, “Artık bıçak kemiğe dayandı demek bile hafif kalıyor. Bıçak kemiği kırdı parçaladı. Haykırışlarımızı duymazdan gelselerde biz haykırmaya devam edeceğiz. Emekliler bu toplumun annesidir, babasıdır. Seçim öncesi emekliyi, çalışanı enflasyona ezdirmeyeceğiz deniyordu. Seçim bitti emekliler unutuldu” diye konuştu.

EMEKLİLER ÖFKELİ

TÜED Uludağ Şube Başkanı Kenan Pars, standı ziyaret eden CHP Bursa Milletvekilleri Hasan Öztürk ve Kayıhan Pala’ya topladıkları binlerce imzayı teslim etti. Metrelerce uzanan imzalı evrakları teslim alan Milletvekilleri Öztürk ve Pala emeklilerin sorunlarını dinlediler. Tepkilerini ve öfkelerini dile getiren emeklilere 25 Temmuz’da Meclis’te gündeme getireceklerinin sözünü veren CHP Bursa Milletvekilleri Öztürk ve Pala, Başkan Pars’a teşekkür ettiler. Toplanan imzaları Meclis Başkanlığına ileteceklerini söylediler.

MÜCADELEYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Emeklilerin acil çözüm bekleyen sorunlarını içeren 24 maddelik raporu da TBMM’ye sunmaları için Milletvekillerine veren Pars; “Biz hakkımız olanı alana kadar bu meydanlardan haykırmaya devam edeceğiz. Sadaka değil, lütuf değil, hakkımız olanı istiyoruz. Emekli ölüme terk edilmiştir. Emeklilere insanca yaşayabilecekleri bir düzenleme yapılana dek biz bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Parlamentoda ki bütün milletvekillerinin VİCDANLARINA SESLENİYORUZ… Emeklinin sofrasına en ufak katkısı olana hayır duamızı esirgemeyiz. Soframızdan eksiltene de bedduamızı…

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ