Demokrat Zafer

Nilay Dorsa’nın gözleri Op. Dr. Sezgin’e emanet

Ünlü manken, oyuncu ve şarkıcı Nilay Dorsa, göz kapağı estetiği için Op. Dr. Tuncay Sezgin’in kapısını çaldı. Üst kapaklarındaki ağırlıktan rahatsız olan Dorsa, Dr. Sezgin’den konuyla ilgili detaylı bilgi alıp, yeni yılda ilk işinin bıçak altına yatmak olacağını söyledi.

MUAYNE İÇİN BURSA’YA GELDİ

Göz kapağı estetiği operasyonu alanında Türkiye’nin en başarılı hekimlerinden biri olan Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Tuncay Sezgin, tanınmış isimlere bu yönde yaptığı ameliyatların ardından ünlülerin doktoru haline geldi. Umut Akyürek, Feridun Düzağaç ve Asil Çağıl gibi isimlerin ardından Dr. Sezgin’in kapısını çalan isim bu kez ünlü manken oyuncu ve şarkıcı Nilay Dorsa oldu. Dr. Sezgin’in başarılarını duyan Dorsa, göz kapaklarıyla ilgili şikayetlerini iletmek ve muayne olmak üzere Bursa’ya geldi.

HEM SAĞLIK HEM ESTETİK…

Özellikle üst göz kapaklarında ağırlık hissi yaşadığını belirten Nilay Dorsa, konuyla ilgili olarak Op. Dr. Tuncay Sezgin’den detaylı bilgi aldı. Bu operasyonunun kişinin hem sağlığı hem de estetik görünüşü için önemine dikkat çeken Dr. Sezgin, işlemin 45 dakika sürdüğünü ve hastanın 1 hafta ile 10 gün içinde yeni bakışlarıyla normal yaşantısına geri döndüğünü söyledi. Dr. Sezgin, göz kapağı rahatsızlıklarının yaşlılığa bağlı olacağı gibi genetik faktörlerden de kaynaklandığını belirtti.

YENİ YILDA LK İŞİM BU OLACAK…

Op. Dr. Tuncay Sezgin’den aldığı bilgilerle içinin rahatladığını belirten Nilay Dorsa, 2022’de ilk işinin göz kapaklarındaki fazlalıktan kurtulmak olacağını söyledi. Özelikle son dönemde çevresinde de bu operasyonu gerçekleştiren çok kişiye rastladığını dile getiren Dorsa, “Biz kadınlar güzellik konusunda bir çok yöntem ve operasyona başvurabiliyoruz ama gözlerimizi hep ihmal ediyoruz. Yeni yılda Tuncay hocamın kapısını tekrar çalacağım. Artık gözlerim kendisine emanet…” diye espri yaptı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ