Demokrat Zafer

İLK ÇALIŞMASI BİR SEZEN AKSU COVER’I! MERVE GÜNAY’DAN YOL ARKADAŞIM ŞARKISINA FARKLI YORUM!

Pop müzik alanındaki çalışmaları ile müzik sektörüne merhaba demeye hazırlanan Merve Günay, uzun yolculuğuna Sezen Aksu şarkısı ile başladı.

HABER SEDAT SARIKAYA

Sezen Aksu’nun unutulmaz şarkısı Yol Arkadaşım’ı kendine has tarzı ile yorumlayan Merve Günay, piyano ile buluşturduğu vokalini müzikseverlerin beğenisine sundu.

İlk projesi ile ilgili duygularını da dile getiren genç isim: ” İlk çıkış şarkım; çoğumuzun içinde yuva gibi yer edinmiş, eserlerinde duygularını derinden hissettiğimiz, hem sözlerle hem müzikle bizi derin yolculuklara çıkaran ve müziğini ifade etme biçimine küçüklüğümden beri hayranlık duyduğum Sezen Aksu’nun aslında daha hareketli seslendirdiği şarkısı ‘Yol Arkadaşım’ oldu. Mırıldanmaya başladığımda şarkı o anki hislerimle bir yol çizdi. Bana düşen de piyano eşliğinde o hissi takip ederek yorumlamak oldu. Şarkının son halini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Umuyorum ki beğenilir ve sevilir.” dedi.

Söz ve müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi ise Yıldıray Gürgen’e ait olan şarkının klip çekimi için ARAS yönetmenliğinde kamera karşısına geçen Merve Günay, şarkının yalınlığına uygun bir görsel sunuyor.

Merve Günay’ın ilk tekli çalışması Yol Arkadaşım, 23 Haziran Cuma günü itibarıyla Garaj Müzik etiketiyle tüm platformlarda yayında olacak!

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ