Demokrat Zafer

Orhangazi’de İYİ Çıkış!

Orhangazi’de yaşanan gerilim İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Kaya tarafından;

Öncelikle yerel seçimler yaklaşırken Orhangazi Belediye Bşk. Bekir Aydın’ın hizmet aşkının kabarması inandırıcı gelmese de hoşumuza gittiğini belirtmek isterim. Halk buluşmaları, sokak kahvaltıları güzel şeyler çözümler ortaya konursa tabi ki Ancak iftira ve yönlendirme alışkanlıklarını da bırakmanızı tavsiye ederiz. Nitekim Küçük sanayi ilgili şerhlerimizi bilmesine rağmen muhalefet herşeye karşı söylemleri gerçeği yansıtmamaktadır. Orhangazi Belediye Meclisinde ‘’Bu şartlarda çok zor sanayi sitesi ama biz bakalım yine de’’ dediğiniz imar uygulaması da seçim öncesi hamlelerden biri değil mi? İtirazımız 1/25.000 planları ile ilgili sanayi kurulması planlanan bölgenin uygun olmadığına.
Birkaç soru soralım öyleyse size sayın Bekir Aydın;

_75 Dönüm planlanan Sanayi sitesi arsasına karşılık 395 Dönüm imar talebiniz içinde kimlerin arazilerini imara açmayı planlıyorsunuz.
_1/25.000 planları gerçekleşirken Orhangazi Belediye başkanı olarak sadece itiraz konusu ettiğiniz ‘’Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı’’ olmasını talep ettiğiniz göl yolu bölgesinde kimlerin ruhsatsız işyerleri var?
_Tüm Orhangazi halkının karşı çıkmasına rağmen Orhangazi Bel. Meclisinde görüşülen Çeltikçi mahallesinde yapımı planlanan Cezaevi inşaatı çevresinde imara açılması muhtemel alanda kimlerin arazileri var?
_Esnafın birkaç metre tentesine ceza kestirirken göl kıyısında turistik oteller yapılmasına göz yumduğun işletmelere kimler malzeme satıyor?
_Borç var diyerek tarla vasfıyla satmaya kalktığın sanayi imarlı arsaların konut imarlı parsellerin bugün ki fiyatlarından haberin var mı?
_Galerici esnafının kooperatifleşmek adına imar konusunda yardım taleplerine, kendi imarlı arsasını işaret eden belediye başkanı kim acaba?
_Borç edebiyatı ile temizlik işçilerimiz başta olmak üzere saha personelini çıkarıp masa personeli olarak kimlerin çocuklarını işe aldınız?
_Belediye çalışanına %15 gibi rakamlar verip işinize gelirse derken ülkede ki enflasyonu örnek göstererek (ülkeyi kim yönetiyorsa!) yılın son üç ayı için 100 milyon bütçe talebi ilçeye olan sevginizden midir?
_İlçemizin önemli bir kuruluşunun yapmayı planladığı senin de İYİ Partinin adını öne sürerek engellediğin ANTRE-DEPO ile ilgili gelecek projesi olan tanıdığın bir aile var mı?

Evet sayın Bekir Aydın sorularımız hemşerilerimizin bilgilenmesi adına devam edecektir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ