Demokrat Zafer

Reckitt Türkiye’de Üst Düzey Atama

Reckitt Türkiye Hijyen Ticari Pazarlama Departman Müdürü olarak görev yapan Mustafa Karaken, terfi ederek Reckitt Hijyen Satış Direktörü oldu.

Reckitt Türkiye’de 2020 yılından bu yana görev yapan Mustafa Karaken, şirketin Hijyen İş Birimi Satış Direktörlüğü görevine terfi etti.

ODTÜ İşletme bölümünden mezun olan Mustafa Karaken, 15 yıl farklı organizasyonlarda başarı ile görev aldı. 2020 yılında Hijyen Ticari Pazarlama Departman Müdürü olarak Reckitt’e katılan Karaken, görev süresi boyunca güçlü liderlik, stratejik düşünme ve organizasyon içi sürdürülebilir büyümeyi teşvik etme konularına odaklandı. Mustafa Karaken, sadece satış kapabilite gelişiminde kilit rol oynamakla kalmadı, aynı zamanda organizasyonun çeşitlilik ve kapsayıcılık ajandasını da tutkuyla yönetti.

Reckitt Hakkında:

Reckitt, benzersiz markaları ile dünyanın önde gelen sağlık, hijyen ve beslenme şirketidir; girişimcilik ruhuyla çalışan 40.000’den fazla yeteneğiyle, daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışı için bir araya gelmiş, büyüyen bir topluluktur. Reckitt’i ayırt edici kılan, markalarının pusulası aracılığıyla büyük bir sosyal amaca hizmet etmesidir. Markaları, tüketicilere daha iyi bir yaşam sunmak için her zaman ön cephede savaşmaktadır. Daha temiz ve daha sağlıklı bir dünya arayışında korumak, iyileştirmek ve beslemek Reckitt’in temel amacıdır çünkü Reckitt bunun bir ayrıcalık değil, bir hak olduğuna inanmaktadır. Araştırma ve geliştirme, bilim ve ortaklıklar yoluyla, insanların nesillerdir sevdiği ve güvendiği ürünler üretmektedir. Reckitt statükoya meydan okumakta ve Finish, Vanish, Lysol, Calgon, Durex, Veet gibi lider markaları ile tüketicilerle buluşmak için her gün kendini geliştirmeye devam etmektedir..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ