Demokrat Zafer

TLC’de Nisan’da da “Her Gün Film Günü”

TLC, Nisan ayında da filmseverlerin adresi olmaya devam ediyor. Film izlemek isteyenler TLC’de hafta içi her gün 19.30’da mutlaka izleyecek iyi bir film bulacak. Nisan ayında aksiyondan bilim kurguya, dramdan komediye dünya sinemasının öne çıkan filmleri ve gelmiş geçmiş en muhteşem seriler TLC’de izleyicilerle buluşacak.

TLC’nin Nisan film seçkisi yine filmseverleri mutlu edecek. Her gün saat 19.30’da Tai Chi Zero, Esaretin Bedeli, Bitirim İkili serisi, Süper Polis 4: İlk Vuruş, Matrix serisi, Koruyucu 2, Ejder Kalesi, Fırtına Adam, Yarının Sınırında, Son Oyun, Romeo Ölmeli, Örümcek Adam: Örümcek Evreninde, Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0, Ay’da İlk İnsan, Afrika Kaplanı, Çılgın Max: Öfkeli Yollar, Ölümsüz Polisler ve Büyük Oyun: 0 TLC’de ekrana gelecek.

Tai Chi Zero: Zengin bir ailenin istenmeyen oğlu, eşsiz kung fu tekniklerini öğrenmek için gittiği kasabanın halkı tarafından reddedilir. Ta ki kasabalıların evleri tehlikeye girene kadar.

Esaretin Bedeli / The Shawshank Redemption: Haksız yere cinayet suçundan hüküm giyen Andy Dufresne, mahkûmlardan biri olan Red’le şaşırtıcı bir dostluk kurar ve hayatta kalmanın en etkili yolunun “umut” olduğunu keşfederler. 7 dalda Oscar’a aday gösterilen filmin başrollerinde; Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton bulunuyor.

Bitirim İkili serisi her Çarşamba 19.30’da TLC’de

Bitirim İkili / Rush Hour: Hong Konglu bir dedektif ve Los Angeleslı espritüel bir dedektif farklılıklarını bir kenara koyup Çinli bir diplomatın kayıp kızını bulmak için birlikte çalışır. Jackie Chan ve Chris Tucker serinin başrollerinde izleyiciyle buluşuyor.

Bitirim İkili 2 / Rush Hour 2: Hong Kong Polis Teşkilatı Baş Dedektifi Lee ve LAPD dedektifi Carter tatil için Hong Kong’a gider. Amerikan elçiliğinde patlayan bir bomba tatil planlarını suya düşürür.

Bitirim İkili 3 / Rush Hour 3: Çin büyükelçisine yönelik suikast girişiminin ardından Baş Dedektif Lee ve Dedektif Carter suçluyu yakalamak için uluslararası bir görevde yeniden birlikte çalışır.

Süper Polis 4: İlk Vuruş / Jackie Chan’s First Strike: Ukrayna’dan çalınan bir nükleer savaş başlığını bulması için CIA ve Rus istihbaratı tarafından görevlendirilen bir polis memurunun hikâyesi ekrana geliyor.

Matrix serisi, her Cuma 19.30’da TLC’de

Matrix / The Matrix: Güzel bir yabancı, hacker Neo’yu amansız bir yeraltı dünyasına yönlendirdiğinde şok edici bir gerçeği keşfeder, yaşadığı hayat şeytani bir siber zekânın ürünüdür. Keanu Reeves, Laurence Fishburne ve Carrie-Anne Moss’un başrollerini paylaştığı filmin yönetmen koltuğunda Lana Wachowski ve Lilly Wachowski oturuyor.

Matrix: Yeniden Yüklendi / The Matrix Reloaded 2: Neo, Trinity ve Morpheus, Matrix’e dönerek üstün beceri ve silahlarıyla baskı ve sömürüye karşı mücadele eder.

Matrix: Devrim / The Matrix Revolutions 3: Neo, Morpheus ve Trinity son gerçek dünya şehri Zion’u insan ırkını esir alan makinaların gazabından korumak için savaşır.

Koruyucu 2 / Tom Yum Goong 2: Bir tüccarın öldürülmesinin ardından baş şüpheli ilan edilen Kham, hem polisten hem de tüccarın intikamını almak isteyen yeğenlerinden kaçmaya başlar.

Ejder Kalesi / Enter The Dragon: Gizli bir ajan, bir dövüş turnuvasına sızmakla görevlendirilir. Amacı ise turnuvada jüri olarak görev yapan tek kollu örgüt liderinin yaptığı kaçakçılık şebekesini çökertmektir. Bruce Lee, John Saxon ve Jim Kelly başrollerde.

Fırtına Adam / Mr. Nice Guy: Başarısız geçen bir uyuşturucu baskınını kaydeden bir gazeteci uyuşturucu çetelerinden kaçar. Çinli ve güler yüzlü bir şef de kendisini kaosun içinde bulur. Jackie Chan, aksiyon dolu sahnelerle ekrana geliyor.

Yarının Sınırında / Edge Of Tomorrow: İstilacı uzaylılara karşı ön saflarda savaşan bir asker çatışmada öldükten sonra aynı çatışmayı defalarca yeniden yaşar. Her tekrarda düşmanı yenmeye bir adım daha yaklaşır. Tom Cruise, Emily Blunt ve Bill Paxton başrollerde.

Son Oyun / Wild Card: Las Vegaslı güvenlik görevlisi Nick Wild, sadist bir magandanın saldırısına uğrayan arkadaşının intikamını almak isteyince saldırganın bir mafya babasının oğlu olduğunu öğrenir.

Romeo Ölmeli / Romeo Must Die: Kardeşinin ölümünün intikamını almak isteyen eski bir polis memuru, Amerikalı bir mafya babasının kızıyla yasak aşk yaşar. Başrolleri; Jet Li, Aaliyah ve Isaiah Washington’ın paylaşıyor.

Örümcek Adam: Örümcek Evreninde / Spider-Man: Into The Spider-Verse: New Yorklu genç Miles Morales okul, arkadaşlar ve Örümcek Adam olma arasında denge kurar. Çoklu evrenin kapısı açılınca Miles örümcek güçlerine sahip tek kahraman olmadığını anlar. Shameik Moore, Jake Johnson ve Hailee Steinfeld başrollerde.

Kralın Kılıcı: Final Fantasy XV: 0 / Kingsglaive: Final Fantasy Xv: 0: Elit bir askerî birlik olan Kingsglaive sihirli Lucis Krallığını korumak için savaşırken şeytani Niflheim İmparatorluğu kutsal kristali çalmaya çalışır.

Ay’da İlk İnsan / First Man: NASA test pilotu Neil Armstrong bir trajedinin ardından astronot olmak için başvurur, üstün uzay programı olan Sovyetler’den daha önce Ay’a çıkmak için sıkı bir eğitime girer. Ryan Gosling, Claire Foy ve Jason Clarke başrollerde.

Afrika Kaplanı / Who Am I?: Güney Afrika’da helikopter kazası geçiren bir gizli ajan hafızasını kaybeder. Kim olduğunu öğrenmek içinse Afrika ve Avrupa’dan gelen ipuçlarını araştırmak zorundadır. Jackie Chan, Michaelle Ferre ve Yamamoto Mirai  başrollerde.

Çılgın Max: Öfkeli Yollar / Mad Max: Fury Road: Çılgın Max, kıyamet sonrası bir dünyada Wasteland’de hayatta kalmak için elit imparatoriçe Furiosa yönetimindeki savaş makinasıyla firar eden bir grup isyancıya katılır. Filmde Charlize Theron ve Tomb Hardy gibi yıldız oyuncular yer alıyor.

Ölümsüz Polisler / R.I.P.D.: Ortağı tarafından öldürülen bir polis memuru dünyada dehşet saçan kayıp ruhları yakalayan bir ahiret emniyet gücü tarafından işe alınır. Jeff Bridges, Ryan Reynolds ve Kevin Bacon başrollerde.

Büyük Oyun: 0 / Big Game: 0: Finlandiya ormanlarında mahsur kalan ABD Başkanı ava çıkan bir genç tarafından bulunur. İkili hızla yaklaşmakta olan teröristlerden kaçmak için birlik olur. Samuel L. Jackson, Onni Tommila ve Ray Stevenson başrollerde izleyiciyle buluşuyor.

TLC Kanal Bilgileri; Digiturk 30, D-Smart 36, Kablo TV 34, Tivibu 53, TV+ 30 Türksat 4A, S Sport Plus.

Peter Parker and Miles Morales in Sony Pictures Animation’s SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE.

https://www.tlctv.com.tr/

twitter.com/TLC_Turkiye

instagram.com/tlc_turkiye

facebook.com/TLCTurkiye

youtube.com/TLCTurkiye

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ