Demokrat Zafer

Ellerimiz çoğaldıkça yükümüz azalıyor ve gücümüz artıyor

Ertuğrul Mahallesi Kadın Dayanışma Derneği, depremzede ve diğer ihtiyaç sahibi aileler yararına iftar programı düzenledi. Ertuğrul Mahallesi Kadın Dayanışma Derneği üye ve gönüllülerinin katkılarıyla depremzede aileler ve diğer ihtiyaç sahipleri yararına iftar programı düzenledi. Programa katılan depremzede çocuklar çeşitli oyun, gösteri ve hediyelerin tadını çıkarırken iletişim bilgileri alınan ailelere gönüllü psikologlar tarafından ücretsiz destek sağlanacak.

İftar davetinde konuşan Ertuğrul Mahallesi Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Nermin Gündüz, “Hiçbirimiz herkesin hayatını değiştiremeyiz ama en azından bir kişinin biz var olduğumuz için daha iyi halde yaşamasını sağlayabiliriz. Evlatlarımızın en iyi şekilde yetişmesini sağlamak, her gün önemli değerlerin yok olduğu dünyamızda yegane çıkış yolumuz eğitimdir.Ertuğrul Kadın Dayanışma Derneği olarak “Bak onun için çok şey değişti” demeyi hedefledik. Her geçen gün sizlerden gelen destek ve yorumlar ile görüyoruz ki doğru yoldayız. El ele verip çok daha güzel projelere imza atmanın hergeçen gün  katlanarak büyümenin  mutluluğunu ve haklı gururunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Gündüz, dünyayı iyilik ve iyilerin kurtaracağına inandıklarını ve bu yolda ilerlemek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek “Derneğimizde ihtiyaç sahiplerine dokunmanın yanı sıra farkındalık yaratmak, birbirimize değer katmak, etkinlik ve eğitimler, workshoplar düzenlediğimiz  bir dernek. Derneğimizde üye ve gönüllülerimizin desteğiyle birçok atölye çalışmalarımız, şenliklerimiz ve toplantılarımız oldu” dedi.

Nermin Gündüz; “Derneğimizde din, dil, ırk, mezhep siyasi görüş ayrımı yapmadan emek vererek başkalarına destek olmak için hep yanımızda olan sizlerden gelen dilek, istekler ve talepler doğrultusunda yol almaya çalışıyor, fikirlerinizi önemsiyor ve her türlü yeniliğe ve önerilere açık olduğumuzu bildirmek istiyoruz. Derneğimize destek olmak, atölye çalışması yapmak, fikir ve önerilerini paylaşmak isteyen arkadaşlar her zaman bize  ulaşabilirsiniz. Sizler varsanız derneğimiz de var. Ellerimiz  çoğaldıkça yükümüz azalıyor ve gücümüz artıyor.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ