Demokrat Zafer

GENÇ İŞ İNSANI MURAT YALÇIN TBMM YOLUNDA

Antalya ve çevresi başta olmak üzere yurt genelinde gerek kişiliği gerekse iş hayatından dolayı adından oldukça fazla bahsettirmiş olan genç iş insanı Murat Yalçın AK Parti’den Antalya milletvekilliği aday adaylığını açıklaması başta Antalya olmak üzere yurt genelinde ses getirdi.

Murat Yalçın hakkında;

Murat Yalçın 07.07.1991 tarihinde Adıyaman’ın Besni ilçesinde doğmuştur. Okul yıllarında öğretmenlerini şaşırtan zeki ve yaramaz bir öğrenciydi.Kendini özgü yetenekleri ve sınavlardaki başarılarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi her zaman başarmıştır. Normal seyrinde ilerlemeyen olaylara kıvrak zekası ve hırsıyla yaklaşarak her alanda birinci olmak en iyisi olmak onun tutkusu haline gelmişti.En sevdiği şey başarıydı ve bu konuda yetenekli olduğu bilinmekteydi.

A ilesi Tıp okumasını çok istese de Murat eğitimini yarıda bırakarak İş hayatına atılmıştır. Uzun yıllar model fotoğrafçılığı yapmış ve bulunduğu bölgede yaptığı çekim ve işlerle müşteri portföyü ile ses getirmeyi başarmıştır. 24 yaşında Bursa’ya giderek ticarete atılmıştır. ilk olarak emlak sektörüne girmiş Antalya’da ve Bursa’da Sultan Süleyman Gayrimenkul adı verdiği şirketini kurmuştur. 2 yıl içinde Bursa’da en çok satış yapan bir gayrimenkul firması olmuş ve birçok ülke kanallarına röportajlar vererek başarısını merak edenlere açıklamalarda bulunmuştur.

Daha sonra mağazacılık, 400 yataklı öğrenci yurdu, 69 odalı otel işletmeciliği gibi sektörlere girmiş ve yanı sıra Side Sunset 4 yıldızlı Otel ile Tatlı Badem hukuk danışmanlık ve Sultan Suit Apart gibi hizmetleri bünyesine katarak Yalçın Grup Yönetim Kurulu Başkanı olarak faaliyetlerine devam etmiştir. Murat Yalçın genç yaşına rağmen güzel işlerde bulunarak memleketine hayırlar yapmaya çalışmıştır. Bunlar arasında erzak yardımı, maske yardımı ve kurban yardımları bulunmaktadır.Genç yaşına rağmen toplamda 100 kişiye istihdam sağlamaktadır.

Ülkemizde yaşanan Kahramanmaraş merkezli depremlerde memleketi Adıyaman’a gelen ilk iş adamı oldu ve koordinesini sağladığı yardım tırları ile depremzedelere erzak ve battaniye getirtti. Buna ek olarak Kaymakamlık binası önüne aşevi kurdurdu.
Murat Yalçın iş hayatındaki başarıları ve topluma katkılarıyla örnek bir iş adamıdır. Bursa İstanbul ve Antalya arasında sık sık seyahat etmesine rağmen işleriyle ilgili tüm faaliyetleri sıkı bir şekilde takip ederek başarısını sürekli artırmaktadır.

Antalya ve çevresinde gerek kişiliği gerekse iş hayatından dolayı ün kazanmış Murat Yalçın gerek yerel yönetimlerde gerekse de siyasi arenada göstereceği başarılı performansları ile sadece Antalya’da değil aynı zamanda Türkiye’nin de geleceği için çalışacaktır. Murat Yalçın’ın dikkat çeken özellikleri arasında 4 dil bilmesi ve güçlü ikna kabiliyeti de yer almaktadır.Yalçın Grup bünyesi ile hala Bursa, İstanbul ve Antalya’da faaliyetlerine devam etmekte ve Dubai başta olmak üzere birçok Arap ülkesinde iş ortaklıkları bulunmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ