Demokrat Zafer

2023 Milletvekilliği Yarışında DSP’de Ana Dil Seviyesinde Konuşan İspanyolca Portekizce Aday!

2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçim yarışında DSP Bursa Örgütü’nde yabancı dilleri ana dili gibi konuşan adaylarda “bende varım!” diyor! DSP İl Sekreteri Mahmut Bayram yaptığı açıklamada;  “Ülkemizde kaotik ekonomik sorunların yanında insanların yaşamlarını biçimlendiren yapılarında 21 yıldır bizleri yöneten iktidarın önemsemediği ve bu yapıların donanımsız olduğu görülmektedir. DSP’li olarak buna itirazım var! O nedenle adayım. Uluslararası sorunlar ve ülke sorunlarının temeline değinirsek sıkıntının ne olduğu net bir şekilde anlaşılacaktır. Bunu bitirecek olan misyon Ecevit Öngörüleridir! Yakından izlenildiği üzere basında DSP’nin mevcut “İttifaklara” katıldığı yönünde gerçeği tam yansıtmayan haberler yayınlanmaktadır. 11/03/2023 tarihinde Genel Başkanımız sayın Önder Aksakal’a Cumhur İttifakı, Millet İttifakı ve üçüncü İttifakla ki; Muharrem İnce ile görüşmelerde bulunması için Parti Meclisimiz tarafından tam yetki verilmiştir. Bu üç ittifakla yapılan görüşmelerden sonuç alınmadığı taktirde DSP logosu altında tek başımıza seçime gireceğimizi açıkça ifade etmek isterim. Bende bir yurttaş olarak milletvekilliği noktasında gereken evrakları Genel Merkezi’mize ulaştırdım ve adayım. Milletvekili aday adayı olarak 2023 seçimlerinin yurttaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Mahmut Bayram Kimdir?

1965 yılında Kayseri’de doğdum. İlk ve Orta Öğrenimi Kocaeli ve Bursa’da tamamladım. Yaşam koşulları nedeni ile genç yaşta eğitime ara vererek iş hayatına katılıp çalışmaya başladım. Bursa, Ankara, İstanbul, Balıkesir illerimizde İnşaat sektörü ile başladığım iş yaşamına Emlak sektörü, Serbest esnaflık, Araştırmacı Gazeteci Yazarlık ekleyerek yerel ve genel basında görev aldım, 25 yıl Balıkesir / Altınoluk’ta yaşadım. 2016 yılında geldiğim Bursa’da yaşamıma eğitimci ve tarım danışmanı olarak devam etmekteyim.

Eğitime olan ilgimle hayat boyu eğitim ilkesini gözeterek aldığım eğitimler;

  • Balıkesir Üniversitesi Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Ön lisans mezun oldum.
  • Erzurum Atatürk Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Ön lisans mezun oldum.
  • Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Lisans mezun oldum.
  • Bursa Uludağ Üniversitesi Pedagojik Formasyon (Adalet ana bilim dalı) mezun oldum.
  • Karadeniz Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans mezun oldum.
  • Bursa Teknik Üniversitesi Uluslararası Ekonomi Politikası bölümünde Yüksek Lisans eğitimi öğrenciliğim Tez hazırlama dönemi ile henüz devam etmektedir.- “Kozmetik Üretim Yönetimi”
    – “TS EN ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi” ( HACCP)
    – “Tarım Danışmanlığı” (Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarımsal Yayım ve Zirai Danışmanlık)
    – Kazdağları, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, Ekoloji, Çevre ve İnsan sağlığı, GDO (Genetiği Değiştirilmiş Organizmalar – Gıdalar) Organik Tarım, Sağlıklı Beslenme.
    – “Emlak Danışmanlığı” Şehir Planlama ve benzeri konularda Sertifikalı eğitimler ve Akademik çalışmalara katıldım.

    Genç yaşlarda Judo ile başladığım spor faaliyetlerimi Güzel sanatlar alanında Resim, Şiir, Tiyatro ve Türk Halk Müziği sanatçısı olarak amatörce devam ettirdim.

    Teorik ve Pratik eğitimle geliştirdiğim Bilişim ve İletişim Teknolojilerini yüksek düzeyde kullanarak çok sayıda ülke ve kişi ile iletişim ağı oluşturup Sosyal, Kültürel, Bilimsel, Teknolojik, alanlarda Dünya’yı inceledim, Genel Dünya Politikası Küreselleşme (Globalleşme) ve Ortadoğu politikalarını yakından takip ettim.

Bildiğim yabancı diller: İspanyolca, Portekizce, Latince ve İngilizce’dir.

2017 yılında Bursa’da Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu organizasyonu ile Türkiye’de halkımıza yönelik geniş kapsamlı ilk “Mantar Üreticiliği” eğitimini verdim. Bu sektörün ülkemizde yaygın olmadığını görerek tarıma katkı sunma amacı ile “Mantar Bilimi Derneği” ni kurdum kurucu Genel başkanı olduğum derneğin Başkanlık görevini henüz devam ettirmekteyim.

Siyasi özgeçmiş : Aktif siyasete 1990 yılında SHP ile başladım, SHP’nin CHP ile birleşmesi sonucu siyasete CHP ile devam ettim, 1999 yılı öncesinde CHP Altınoluk beldesi ve Edremit ilçe gençlik kolları başkanlığı görevlerinde bulundum, 1999 yılında CHP Edremit İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılarak katıldığım DSP’de siyasete devam ettim.

DSP’de Altınoluk Belde örgütü yönetim kurulu sekreterliği (1 dönem), Altınoluk Belde örgütü yönetim kurulu Başkanlığı (4 dönem), Balıkesir il örgütü yönetim kurulu üyeliği (2 dönem) ve DSP Bursa il yönetim kurulu Sekreterliği görevim henüz devam etmektedir.

2004 Yerel Seçimlerinde DSP Altınoluk Belde Belediye Başkan Adayı, 2014 Yerel Seçimlerinde DSP Edremit İlçe Belediye Başkan Adayı olarak partimizi temsil ettim.

2015 yılı genel seçimlerinde 25 ve 26 dönem DSP Afyon milletvekili adayı olarak partimizi temsil ettim.

Saygılarımla

Mahmut Bayram

Demokratik Sol Parti 28 Dönem Milletvekili Aday Adayı

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ